Ναταλία Γερμανού: Την έχεις δει με μαγιό και χωρίς ρετούς;
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Την έχεις δει με μαγιό και χωρίς ρετούς;

Η Ναταλία Γερμανού λίγες μέρες πριν ξεκινήσει να ετοιμάζει την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλο της στο εξωτερικό!

Ο Θέμης Γεωργαντάς δημοσίευσε μία φωτογραφία τους με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς και σχολίασε: «Εντάξει... Έφτασε ο κ...ος μας μέχρι τη Μαγιόρκα. Και με Bon Jovi on board... Ποιος να μας το έλεγε Ναταλία Γερμανού. Το φετινό καλοκαίρι κλείνει με τον καλύτερο τρόπο»!

Έτσι είδαμε πρώτη φορά τη Ναταλία με ολόσωμο μαγιό και χωρίς να έχει υποστεί καμία επεξεργασία η φωτογραφία!

Η Ναταλία είναι ακομπλεξάριστη και γι’ αυτό ο καλός της φίλος Θέμης δημοσίευσε φωτογραφία τους με μαγιό, μιας και ξέρει ότι δε θα την πείραζε να τη δουν οι followers στην παραλία…

Η Ναταλία Γερμανού είχε πει σε συνέντευξή της: «Γεννήθηκα στις 22 Ιουνίου του 1965. Και να ήθελα να κάνω μαϊμουδιές, δεν με παίρνει πλέον. Υπάρχουν τα ντοκουμέντα. Και να σου πω και κάτι; Είναι τόσο απελευθερωτικό να λες πόσων χρόνων είσαι».

Και είχε αναφερθεί και στο μπέρδεμα που έγινε, όταν γράφτηκε πως είναι γεννημένη το 1925: «Μου το έστειλε μια τηλεθεάτρια στον αέρα της εκπομπής και μου γράφει: «Μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος». Πατάω το Wikipedia και βλέπω ότι είμαι γεννημένη το 1925. Τι να πω, σε λίγο θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια ως τη μακροβιότερη παρουσιάστρια που είναι εν ζωή και κάνει ακόμα εκπομπή. Γέλασα πάρα πολύ, θέλω να σου πω, ως 93χρονη!».

Δείτε την με μαγιό και χωρίς ρετούς τη Ναταλία Γερμανού και θα πάθετε πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved