Η ημίγυμνη φωτό της Ηλιάδη, ο γάμος της κόρης της Ζούνη και οι διακοπές των παιδιών της Μενεγάκη
Showbiz

Η ημίγυμνη φωτό της Ηλιάδη, ο γάμος της κόρης της Ζούνη και οι διακοπές των παιδιών της Μενεγάκη

Άλλη μια βδομάδα πέρασε και το gossip-tv.gr, σας κράτησε ενήμερους για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. 

Αφού είδαμε τα 5 θέματα που διαβάσατε περισσότερο την εβδομάδα που μας πέρασε, ήρθε η ώρα να δούμε τα άλλα 5 θέματα που συμπληρώνουν το top 10.

Στην έκτη θέση βρέθηκε το θέμα με ένα ασυγκράτητο επώνυμο ζευγάρι στα Κουφονήσια που δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά του με τίποτα.

Στην έβδομη θέση βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία πόσταρε την πιο σέξι φωτογραφία της στο instagram και σκόρπισε απανωτά εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην όγδοη θέση βρέθηκε μία από τις κούκλες του περυσινού Greece's Next Top Model η οποία εθεάθη σε παραλία της Μυκόνου, όπου και έχει εγκατασταθεί το φετινό καλοκαίρι καθώς εργάζεται εκεί, να απολαμβάνει τον έρωτά της με τον νέο της σύντροφο.

Στην ένατη θέση βρέθηκε το θέμα με τις διακοπές του Άγγελου Λάτσιου στο όμορφο νησί των Σπετσών μαζί με τις αδερφές του, Βαλέρια και Λάουρα και τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο.

Η δεκάδα κλείνει με το γάμο της κόρης της Ζούνη και με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το μυστήριο και την προετοιμασία της νύφης πριν πάει στην εκκλησία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved