Ματιάμπα-Στρατής: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους - Γιατί «χώρισαν» καλλιτεχνικά; (photos)
Showbiz

Ματιάμπα-Στρατής: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους - Γιατί «χώρισαν» καλλιτεχνικά; (photos)

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για τη λήξη συνεργασίας του με τον Ησαΐα Ματιάμπα και αποκάλυψε τους λόγους. 

Πατάει γερά στα πόδια του και αυτό εκφράζεται και μέσα από τις συνεργασίες του. Έχει δημιουργήσει φιλίες μέσα στον χώρο, ενώ αποφεύγει γενικότερα τις εντάσεις.

Μύρωνας Στρατ'ής
Μύρωνας Στρατ'ής

«Στις ανθρώπινες σχέσεις προ­τιμώ να είμαι ο πυροσβέστης και όχι ο εμπρηστής. Λειτουργώ κατευναστικά. Δεν επιλέγω να κρίνω και να κατακρίνω την κακή πλευρά κάποιου. Παράλληλα μπορώ να σου πω ότι είμαι εγωιστής. Αν δημιουργηθεί παρεξήγηση, δεν θα κάνω εύκολα πίσω, απλά είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργηθεί μαζί μου. Για να φτάσουμε να παρεξηγηθούμε, πρέπει να γίνει χαμός».

Έπειτα από αρκετά χρόνια συ­νεργασίας με τον Ησαΐα Ματιάμπα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τις φήμες να μιλούν για ρήξη της σχέσεις τους.

«Πραγματικά, δεν τσα­κωθήκαμε. Τόσο εγώ όσο και ο Ησαΐας γελάμε όταν τα ακούμε αυτά. Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια και πήραμε μια απλή απόφαση. Νιώσαμε ότι αυτό το πράγμα δεν μας πήγαινε κάπου αλλού καλλιτε­χνικά. Γίναμε ένα δίδυμο όπως ο Βatman και ο Robin. Από ένα σημείο και έπειτα αυτό είναι βλακεία, γιατί δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης. Είπαμε να πά­ρουμε τον χρόνο μας. Τον Ησαΐα τον αγαπώ πάρα πολύ και πιθανότατα στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε».

Μύρωνας Στρατής - Ησαΐας Ματιάμπα
Μύρωνας Στρατής - Ησαΐας Ματιάμπα

Παρα­δέχεται ότι έχει τσακωθεί σε συνεργασίες του και εξηγεί: «Με καλή διάθεση όλα ξεπερνιούνται. Προφανώς μπορεί να υπάρξει μια κόντρα με κάποιον συνεργάτη. Και με τον Ησαΐα έχουμε πλακωθεί, αλλά σαν αδέρφια. Εδώ με τον αδερφό μου και τη μάνα μου τσακώνομαι...», είπε στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved