Μύρωνας Στρατής: Δεν φαντάζεστε από ποια ηλικία θέλησε να γίνει πατέρας (photos)
Showbiz

Μύρωνας Στρατής: Δεν φαντάζεστε από ποια ηλικία θέλησε να γίνει πατέρας (photos)

Μύρωνας Στρατής εξομολογήθηκε πότε θέλησε να κάνει παιδιά και ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται για μια τέτοια απόφαση.

Μεγαλώνοντας αντιλαμβάνεται δια­φορετικά την αξία της οικογένειας. Είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους και έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον κατά τέσσερα χρόνια μικρότερο αδερφό του, Γιάννη.

Μύρωνας Στρατής
Μύρωνας Στρατής

«Όταν ήμασταν στο σχολείο, υπήρχε μεγάλη κόντρα. Έπεφτε ξύλο γενικά. Επειδή ήμουν μεγαλύτερος, τον έδερνα εγώ, βέβαια τώρα που είναι 1,95 μ., νομίζω με έχει» λέει γελώντας και αναπολώντας τα μαθητικά τους χρόνια. «Με τα χρόνια οι σχέσεις μας έφτιαξαν και πλέον είμαστε πραγματικά πολύ κο­ντά. Πέρα από αδέρφια, είμαστε και φί­λοι. Γενικά διεκδικώ και θέλω στη ζωή μου τη στενή οικογενειακή σχέση. Μάλι­στα αντιλαμβάνομαι ότι όσο μεγαλώνουν οι γονείς, η μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να πάρουν είναι από τα μικρά καθημερινά πράγματα των παιδιών τους. Για παράδειγμα, πριν έρθω εδώ, πέρασα να τους δω για δέκα λεπτά και αισθάνθηκα τη χαρά που τους έδωσα».

Μύρωνας Στρατής
Μύρωνας Στρατής

'Οσον αφορά τις σκέψεις γύρω από τη δημιουργία της δί­κης του οικογένειας.

«Όταν ήμουν μικρός, σκεφτόμουν ότι θα ήθελα στα 24 να έχω παιδί, επειδή κι εμένα οι γονείς μου με έκαναν μικροί. Στην πορεία καταλαβαίνεις ότι η ζωή και οι σχέσεις δεν πάνε βάσει σχεδίου και πλάνου. Πρέ­πει να υπάρχει και μαμά για να κάνεις ένα παιδί. Να υπάρχει δηλαδή μια κοπέλα την κατάλληλη στιγμή, που να είναι και στην κατάλληλη φάση», είπε στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved