Μύρωνας Στρατής: Αναφέρηκε στην σύντροφό του Κατερίνα & στη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη (photos)
Showbiz

Μύρωνας Στρατής: Αναφέρηκε στην σύντροφό του Κατερίνα & στη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη (photos)

O Μύρωνας Στρατής παρόλο που δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή, έκανε μια αναφορά στην κοπέλα του αλλά και στην τωρινή του σχέση με την Μαίρη Συνατσάκη.

Τα τελευταία χρόνια ο Μύρωνας Στρατής βρίσκεται σε σχέση με την όμορφη Κατερίνα Ζαπάρδα. Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού είδαν το φως της δημοσιότητας μόλις πριν από μερικούς μήνες, καθώς ο τραγουδιστής έχει επιλέξει να προφυλάξει την προσωπική του ζωή.

Μύρωνας Στρατής
Μύρωνας Στρατής

«Η κοπέλα μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Απολαμβάνω την κανονικότητα ενός ανθρώπου που δεν είναι μέσα σε αυτό που λέμε showbiz. Γενικά, η εξαλλοσύνη των ανθρώπων της showbiz δεν μου αρέσει. Ο χαμός και ο σάλος είναι ωραία, αλλά για λίγο.

Όταν κλείνεις την πόρτα του σπιτιού σου, πρέπει να είσαι ήρεμος, γιατί αυτό είναι ευτυχία. Πιστεύω ότι εμείς που εί­μαστε εκτεθειμένοι, είμαστε σε πολλές περιπτώσεις ζαβοί. Αν το σκεφτείς, η δουλειά μας είναι γενικά μία χαρά και πέντε λύπες. Τόσο η χαρά όσο και η λύπη είναι πολύ προσωπικές. Δεν φτιά­χνω κουζίνες και τις πουλάω, αλλά που­λάω τον εαυτό μου. Όταν κάτι δικό μου δεν πάει καλά, η αποτυχία είναι σκληρή. Πιστεύω ότι πρέπει να έχεις πολύ δυ­νατό χαρακτήρα για να μπορείς να είσαι ΟΚ και να μην τρελαθείς».

Μία από τις σχέσεις του που απασχό­λησαν για χρόνια τα media ήταν με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Εχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τη Μαίρη. Είμαστε Σουηδία. Είναι και στον άνθρωπο αυτό. Προσω­πικά, όταν έχω ζήσει με κάποιους ανθρώ­πους, ακόμα κι αν φύγουν από τη ζωή μου, δεν παύω να τους αγαπώ και να τους εκτιμώ. Επίσης με τη Μαίρη και τον Πα­ναγιώτη Χατζηδάκη έχουμε βαφτίσει τον γιο της Ράνιας Θρασκιά, οπότε βρισκόμα­στε συχνά και είμαστε κατά κάποιον τρόπο σαν συγγενείς».

Μαίρη Συνατσάκη – Μύρωνας Στρατής
Μαίρη Συνατσάκη – Μύρωνας Στρατής

Ποιο είναι το συνηθέστερο μοτίβο χωρισμού στις σχέσεις του όμως;

«Εγώ δεν είμαι πολύ αποφασιστικός. Μπορεί να πιέσω πολύ τη σύντροφο μου προκει­μένου να με χωρίσει, γιατί δεν θέλω να είμαι ο "κακός". Μου είναι δύσκολο να πληγώσω κάποιον που αγαπώ, οπότε προτιμώ να ταλαιπωρούμαι. Όταν τε­λειώνει κάτι όμως, τελειώνει. Δεν έχω κάνει ποτέ πισωγυρίσματα. Δεν έχει τύχει καν να φιλήσω πρώην σύντροφο μου».

Πώς αντιμετω­πίζει τον έρωτα στη ζωή του;

«Με τρο­μάζει πολύ αυτό που ο Έλληνας χαρακτηρίζει καψούρα. Αυτό που σχε­τίζεται με τα ουίσκι, τα μπουζούκια, τις στροφές και τα πολλά χιλιόμετρα. Εγώ πιστεύω στην αγάπη και στον έρωτα σαν ένα αγνό συναίσθημα που σε εξελίσσει. Αυτό που ψοφάς και πεθαίνεις δεν μου αρέσει. Ο έρωτας είναι σίγουρα παροδι­κός, περνάει, και μετά μπορεί να μείνει κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου αν δεν στηρίζεται σε ισχυρά θεμέλια», είπε στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved