Δείτε μετά από καιρό τη Θεοφανία Παπαθωμά δίχως ίχνος μακιγιάζ! (photos)
Showbiz

Δείτε μετά από καιρό τη Θεοφανία Παπαθωμά δίχως ίχνος μακιγιάζ! (photos)

Η Θεοφανία Παπαθωμά παρά το γεγονός ότι έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στον ρόλο της ως μητέρα, είναι πάνω και πρώτα απ' όλα μία πολύ όμορφη γυναίκα. 

Η όμορφη ηθοποιός κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις καθώς δεν είναι και εύκολο με έναν γιο στην εφηβεία και δύο μικρά κοριτσάκια να έχει ελεύθερο χρόνο για εξόδους και κοσμικές συναναστροφές.

Η Θεοφανία Παπαθωμά εθεάθη πριν από λίγες ημέρες σε μία κοινωνική υποχρέωση όπου γνώριζε όμως πως θα συναντήσει καλούς φίλους και εφόσον είχε τη δυνατότητα, πήρε μαζί της και τη μικρή της κόρη την οποία έχει αποφασίσει με τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο να ονομάσουν Αθηνά.

Μάλιστα, έχουν κάνει ονοματοδοσία στη δύο χρονών κόρη τους η οποία είναι πράγματι πολύ χαριτωμένη, όπως βέβαια και η μεγάλη τους κόρη, η Αγάπη η οποία σήμερα είναι 4 χρονών. Όσο για τον μεγαλύτερο γιο της ηθοποιού, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος σήμερα είναι 13 ετών, είναι και αυτός μία από τις μεγάλες αδυναμίες της ευτυχισμένης μαμάς.

Η ηθοποιός βρέθηκε στη βάφτιση της κόρης της Κατερίνας Τσάβαλου η οποία έγινε... μέρα-μεσημέρι και φυσικά η Θεοφανία επέλεξε να φορέσει ένα πολύ απλό φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με σανδάλια. Εκείνο που μας έκανε, όμως, εντύπωση, ήταν το γεγονός ότι δεν είχε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, κάτι που τελευταίως συνηθίζει.

Απλά ντυμένη και... τρέχοντας συνεχώς πίσω από την μικρή της κόρη, η Θεοφανία έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές της αυτές με φίλους.

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved