Κ.Δανδουλάκη: Αυτό δεν το ξέραμε! Δείτε τι αποκάλυψε για τον γάμο της με τον Πλωρίτη (photos)
πηγή: Ndp Photo
Showbiz

Κ.Δανδουλάκη: Αυτό δεν το ξέραμε! Δείτε τι αποκάλυψε για τον γάμο της με τον Πλωρίτη (photos)

Η Κάτια Δανδουλάκη προέβη σε μια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Μάριο Πλωρίτη η οποία μας εξέπληξε.

Η γνωστή ηθοποιός υπογράμμισε ότι ο Μάριος Πλωρίτης ήταν για εκείνη «ο άνθρωπος της ζωής της» και περιέγραψε τα συναισθήματα του τότε. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και μίλησε για τον ρόλο της και τι τροπή θα πάρει.

Θα υποδυθείτε την Ανέτ Ρουσσώ, την αδελφή του Δούκα Σεβαστού. Μια προσωπικότητα με πρωτοπορι­ακές αντιλήψεις και ιδέες για την εποχή της. Μιλήστε μου για τον ρό­λο σας.

Η σειρά έχει δύο πόλους: τους γαιοκτήμονες της εποχής που εμπλέκονται σε μίση, πά­θη και ανταγωνισμούς,, και την κοινωνία που βράζει. Η θεματική λοιπόν είναι αυτόματα ενδιαφέρουσα για τον τηλεθεατή. Εί­ναι οι άνθρωποι που στη συνέ­χεια θα συγκροτήσουν την αστική τάξη. Η Ανέτ πο­λύ γρήγορα παντρεύεται και φεύγει για τη Γαλλία. Θα μάθουμε γιατί έγινε. Επιστρέφει σε μια καίρια στιγμή για το οικογενει­ακό της σύμπαν αλλά και για τον τόπο. Η καρδιά της, αν και έζησε πολλά χρόνια στη Γαλλία, ήταν πά­ντα στην Ελ­λάδα. Επιστρέφει σε μια στιγμή που βράζουν όλα.

Έχει ανοί­ξει το μυαλό της σε άλλα πράγματα και μπορεί να προσφέ­ρει λύσεις σε προβλήματα αλλά και να δώσει διεξόδους. Να καλμάρει ία πράγματα Να φέ­ρει ισορροπίες. Κάποια στιγμή όμως θα ανα­τρέψει και ισορροπίες. Ο θεατής σιγά σιγά θα γνωρίσει και θα αγαπήσει τους χαρα­κτήρες. Και εκεί, όταν οι ήρωες του γί­νουν οικείοι, θα ακολουθήσουν και οι πρώτες εκρήξεις.

Από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»
Από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

Εντοπίζετε, κυρία Δανδου­λάκη, κάποια κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που θα ενσαρκώσετε φέτος;

Βεβαίως. Από την ώρα που μπή­κα σε αυτό το επάγγελμα όλοι θε­ωρούσαν πως έχουν να κάνουν με ένα παιδί εξαιρετικά συντη­ρητικό, που δεν θα έκανε ποτέ ακραία πράγματα. Ο χαρακτήρας μου είναι ο ακριβώς αντίθετος. Ο,τι πιο ακραίο υπήρχε το έκανα. Δεν έκανα περιουσία γιατί έδωσα τα χρήμα­τα μου σε ένα θέατρο που δεν μου ανήκει. Ημουν με έναν άνθρωπο που δεν μπορού­σα να είμαι μαζί. Από τα 32 υπέροχα χρόνια που περάσαμε, μόνο τα 12 τελευταία ζήσα­με μαζί. Και ήταν ο Μάριος Πλωρίτης ο άν­θρωπος της ζωής μου. Και έζησα μια υπέρο­χη ζωή.

Για μένα ακρότητα δεν είναι τέσσε­ρα σκουλαρίκια στο πρόσωπο και πέντε τα­τουάζ στο σώμα. Ακρότητα είναι η θέση στη ζωή. Δεν είχα όρια όταν ήθελα κάτι, χωρίς να ενοχλώ ποτέ κανέναν. Δεν επέτρεψα σε κανέναν να μου πει «αυτό μην το κάνεις». Δεν με ένοιαζε τι θα πουν οι γονείς μου, τι θα πει ο κόσμος. Το έλεγε η ψυχή μου; Το έκανα. Και ήξερα πως αφού το έλεγε η ψυ­χή μου, είναι αγνό, είναι καθαρό και θα γί­νει αποδεκτό, όπως και έγινε. Οι δικές μου ακρότητες είχαν απόλυτη αλήθεια. Είχα πά­ντα άριστες σχέσεις με τα Μέσα. Τα πιο ση­μαντικά πράγματα της ζωής μου τα ήξεραν δημοσιογράφοι. Και ποτέ, αν δεν ήθελα εγώ, δεν βγήκε κάτι προς τα έξω. Με σέβονταν. Ακραία σχέση αλήθειας και αυτή.

Πείτε κάτι ακραίο που κά­νατε με τον Μάριο Πλωρί­τη «κάτω από τη μύτη» των δημοσιογράφων και δεν σας κατάλα­βε κανείς...

Τον γάμο μας. Μέρα μεσημέρι, στις 12.00, στην εκκλησία, απέ­ναντι από τη Ρηγίλλης. Μετά πήγα εγώ στο γύ­ρισμα και ο Μάριος στο Βήμα». Το βράδυ παντρε­μένοι πια εμφανιστήκαμε σε μια μεγάλη δεξίωση του Βαγγέλη Παπαθανασίου και όταν το είπαμε έγινε το θέμα της βραδιάς. Μετά τον γάμο έκανα μια σκηνή με τον Χρήστο Πολίτη για τη «Λάμ­ψη». Ημασταν στο τελεφερίκ. Και του είπα «Χρήστο, σήμερα παντρεύτηκα». Πολύ φί­λος μου.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved