Γιώργος Δασκουλίδης: Η άγνωστη ιστορία ζωής – Ο υιοθετημένος γιος με ειδικές ανάγκες και το διαζύγιο
Showbiz

Γιώργος Δασκουλίδης: Η άγνωστη ιστορία ζωής – Ο υιοθετημένος γιος με ειδικές ανάγκες και το διαζύγιο

MΙα άγνωστη ιστορία μας εξομολογήθηκε ο Γιώργος Δασκουλίδης που συγκινεί!

Ο αγαπητός τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του γνωστοποίησε προσωπικά του βιώματα που προκαλούν συγκίνηση, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι δεν αποκλείει το γεγονός να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά, καθώς και το να έρθει στη ζωή του ένα ακόμα παιδί.

-Σκέφτεσαι το γάμο για δεύτερη φορά, αλλά και να κάνεις ένα παιδί;

«Ναι, γιατί όχι; Δεν το έχω απορρίψει ποτέ, απλώς οι συνθήκες έχουν έρθει έτσι ώστε να μην το κάνω. Με έναν άνθρωπο που είσαι μαζί 9 χρόνια ουσιαστικά είσαι παντρεμένος, μένουν μόνο τα... χαρτιά. Αν πρέπει να γίνουν κι εκείνα, θα το κάνουμε, δεν είναι τίποτα. Το βασικότερο είναι το παιδί, το οποίο βέβαια και το σκέφτομαι. Είμαι παλαιών αρχών, θέλω να τα έχω τακτοποιημένα και ίσως αυτό μου κοστίζει σε βάθος χρόνου».

-Το έχεις συζητήσει με το γιο σου αυτό;

«Ο Κωνσταντίνος, ο γιος μου, θέλει να έχει την πρωτοκαθεδρία σε όλα και μου λέει: «Μπαμπά, εγώ είμαι ο γιος σου». Κι εγώ του απαντώ: «Εσύ είσαι, αλλά μπορώ να έχω κι άλλο παιδί...». «Εντάξει, θα το συζητήσουμε αυτό», μου απαντάει. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, είναι σχεδόν 17 χρονών. Βρίσκεται στην Αγγλία, μαζί με τη μάνα του, είναι καλά, μιλάμε καθημερινά. Το καλοκαίρι, όπως και το Πάσχα και τα Χριστούγεννα βρίσκεται εδώ».

- Ο Κωνσταντίνος είναι «παιδί καρδιάς», καθώς τον υιοθετήσατε με την πρώην σύζυγο σου. Θα έπαιρνες μια τέτοια απόφαση ξανά;

«Δεν είχαμε αποφασίσει να υιοθετήσουμε παιδί, βρέθηκε στο δρόμο μας, έτυχε κι ήταν κάτι που το έκανα με όλη μου την καρδιά, δεν μπορούσα να κάνω πίσω. Αν μου ξανατύχει κάτι τέτοιο, δεν θα διστάσω, αυτό είναι σίγουρο, αλλά δεν είναι κάτι που το επιδιώκω».

Αποκάλυψε προσωπικές πτυχές
Αποκάλυψε προσωπικές πτυχές

- Στα δημοσιεύματα της εποχής είχε δημιουργήσει σάλο η είδηση ότι υιοθέτησες ένα παιδί με ειδικές ανάγκες.

«Δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που πήραν παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά εγώ δεν το θεώρησα κάτι ιδιαίτερο. Πλέον το να υιοθετήσω ένα παιδί ακόμα με ειδικές ανάγκες δεν είναι μόνο δική μου απόφαση, είναι και της Εύης. Αν εκείνη συμφωνούσε, μπορεί να το έκανα, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.

- Η ζωή τι θα ήθελες να σου φέρει;

«Στη ζωή μου θέλω να έρθουν η ασφάλεια και η γαλήνη. Προσπαθώ όσο μπορώ να λειτουργώ εκ του ασφαλούς, αλλά δεν γίνεται. Μου λείπουν οι διακοπές, που δεν κάνω σχεδόν ποτέ, κι ένα αρκετά σημαντικό διάστημα, που θα μπορούσα να αφιερώνω χρόνο στους δικούς μου ανθρώπους. Δεν έχω απωθημένα, νιώθω γεμάτος, έχω κάνει αρκετά πράγματα για τα οποία νιώθω υπερήφανος, ποτέ δεν είχα κόμπλεξ».

- Πολλές φορές δημιουργούνται ενοχές ακόμα και για μικρά θέματα. Σου έχει συμβεί;

«Πολλές φορές είμαι πάρα πολύ ενοχικός. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει, μου το έχει εκμαιεύσει η Εύη αυτό. Έχει σπουδάσει πάνω σε θέματα ψυχολογίας και συμπεριφοράς. Δεν ήξερα ότι είμαι ενοχικός. Τώρα νιώθω ενοχικός που ο Κωνσταντίνος είναι στην Αγγλία, εγώ είμαι εδώ και δεν είμαι δίπλα του. Δεν είναι καλό αυτό, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πίστευα και πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω πολύ περισσότερα πράγματα στη δουλειά μου από αυτά που έχω κάνει.

Αυτό με προβληματίζει πολλές φορές και πεισμώνω, γι' αυτό και συνεχίζω, γιατί πάντα κάτι παραπάνω έχω να δώσω. Στη δουλειά μας δεν υπάρχει χρονικό όριο και το έχουν αποδείξει πολλοί καλλιτέχνες. Άνθρωποι που θεωρούμε ότι τελείωσε η καριέρα τους, ξαφνικά, ξαναέκαναν τεράστια πράγματα. Όσο με βοηθάει ο λαιμός μου και ο θεός με έχει καλά, πάντα υπάρχει αυτή η δυνατότητα», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved