Σήμερα γάμος γίνεται! Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του! (pics)
Showbiz

Σήμερα γάμος γίνεται! Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του! (pics)

Την εκλεκτή της καρδιάς του Πωλίνα Φιλίππου παντρεύεται σήμερα με θρησκευτικό γάμο ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πέρυσι με πολιτικό γάμο, λίγο πριν τον ερχομό της κόρης του και τώρα ήρθε η στιγμή για να ζήσει και την πιο όμορφη στιγμή του, με τον θρησκευτικό γάμο αλλά και τη βάφτιση της μικρής του πριγκίπισσας.

67706206_1698518870285628_4539563455379460545_n.jpg
Η Πωλίνα με τον Τριαντάφυλλο και τον μικρότερο αδελφό του Νίνο.

Η μικρή θα πάρει το όνομα Αθηνά, από τη μητέρα του γαμπρού, και φυσικά η οικογένεια έχει κάθε λόγο να χαμογελά ξανά μετά από την απίστευτη τραγωδία που έζησε πριν από δυόμιση χρόνια, όταν ξαφνικά κόπηκε το νήμα της ζωής του αξέχαστου τραγουδιστή.

Το ζευγάρι αλλά και η οικογένεια του γαμπρού έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τον γάμο και γι' αυτό δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για το μυστήριο αλλά και εκείνο της βάφτισης που θα ακολουθήσει.

Μόνο ο βενιαμίν της οικογένειας Παντελίδη, ο Νίνο, αδελφός του γαμπρού δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και ανέβασε μία φωτογραφία του, αναφέροντας ότι σήμερα γίνεται ο γάμος του Τριαντάφυλλου με την Πωλίνα.

Η νύφη, πάντως, προ ημερών το... έκαψε στο bachelorette party που της οργάνωσαν οι φίλες της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με την ίδια να δείχνει πολύ ευτυχισμένη που θα ενώσει τη ζωή της με τον πατέρα του παιδιού της.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery αλλά και το νυφικό της όμορφης νύφης...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved