H Γερμανού εξομολογείται: «Έχω κλάψει, έχω παρακαλέσει, έχω πει “Γύρνα πίσω, θα πεθάνω”» (Photos)
Showbiz

H Γερμανού εξομολογείται: «Έχω κλάψει, έχω παρακαλέσει, έχω πει “Γύρνα πίσω, θα πεθάνω”» (Photos)

Σπάνια η Ναταλία Γερμανού μιλά για την προσωπική της ζωή.

Πολλά έχουν γραφτεί και άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για τα προσωπικά της χωρίς ωστόσο η ίδια να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει. Ελάχιστες ήταν οι φορές που το έκανε και αυτό όταν η ίδια ένιωθε όταν προσβάλλεται.

«Η προσωπική μου ζωή είναι ένα πολύ ωραίο κεφάλαιο και εξακολουθεί να είναι και σήμερα. Αναπολώντας στιγμές από τα 20, τα 30 και τα 40 μου, ομολογώ ότι έχω περάσει έντονες στιγμές. Έχω φερθεί πολύ άσχημα σε ανθρώπους, κάτι για το οποίο μετανιώνω οικτρά. Και όταν λέω άσχημα, εννοώ ότι έχω φερθεί με αχαριστία και δεν σου κρύβω πως έχω ενοχές. Πολλές ενοχές για τις συγκεκριμένες φορές που φέρθηκα αχάριστα στους συγκεκριμένους δυο τρεις ανθρώπους που δεν άξιζαν την αχαριστία μου. Εκ των υστέρων τους έχω ζητήσει συγγνώμη, αλλά αυτό δεν καταλαγιάζει τις τύψεις που νιώθω» παραδέχεται.


Στο παρελθόν γνώριζε τα αγόρια της στον πατέρα της;

«Μέχρι να φύγει από τη ζωή ο Φρέντυ, τα προσωπικά μου τα μοιραζόμ0ουν περισσότερο με εκείνον παρά με τη μητέρα μου, με την οποία συζητούσαμε τις επαγγελματικές μου επιλογές. Ο πατέρας μου είχε γνωρίσει ελάχιστους συντρόφους μου. Έφυγε από τη ζωή το 1999. Έναν χρόνο πριν είχα παντρευτεί με τον Πέτρο Ίμβριο. Ήταν στον γάμο μου και χαίρομαι πολύ που πρόλαβε να γνωρίσει τον Πέτρο. Και έφυγε ήσυχος και με την αίσθηση πως είμαι σε πολύ καλά χέρια» λέει με συγκίνηση.


Τόσο ο Πέτρος Ίμβριος, με τον οποίο είχαν παντρευτεί, όσο και ο Θάνος Καλλίρης, με τον οποίο είχε σχέση αρκετά χρόνια, είναι δύο άνθρωποι με τους οποίους ακόμα και σήμερα διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις.

«Δεν έχω εχθρικές σχέσεις με κανέναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή μου. Η φιλία, όμως, είναι μια πολύ σημαντική λέξη και υπάρχει μόνο με τον Θάνο και τον Πέτρο» συμπληρώνει.


Τα τελευταία χρόνια, προστατεύει με ευλάβεια την προσωπική της ζωή και φροντίζει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Όσο μεγαλώνω, γίνομαι περισσότερο επιλεκτική. Καταστάσεις που πριν από επτά χρόνια θα τις δεχόμουν, τώρα δεν τις δέχομαι στη ζωή μου. Όντως, τα τελευταία χρόνια είμαι προσεκτική στη προσωπική μου ζωή. Και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκτέθηκα αρκετά. Άθελά μου και πάνω στον ενθουσιασμό της χαράς των όσων βίωνα, άφηνα τα πράγματα ξεσκέπαστα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, διότι δεν έβλαψα κάποιον. Ούτε με παντρεμένο πήγα, ούτε έκλεισα κάποιο σπίτι. Δεν έκανα τίποτα για το οποίο να ντρέπομαι. Τα media, όμως, κάποια στιγμή λειτούργησαν ως τροχοπέδη για μια γνωριμία που έκανα και δεν πρόλαβε να εξελιχθεί σε σχέση. Ο άνθρωπος αυτός μου ξεκαθάρισε πως δεν μπορούσε να ζήσει όλο αυτό με το gossip, το κυνηγητό και τις αναπαραγωγές από τις εκπομπές. Αυτό με έκανε να γίνω ακόμα πιο προσεκτική» παραδέχεται.


Δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και δεν υποδύεται την άνετη όταν έχει υπάρξει ερωτευμένη.

«Έχω κλάψει, έχω παρακαλέσει, έχω πει “Γύρνα πίσω, θα πεθάνω”. Από την άλλη, όμως, είχα πάντα έναν διακόπτη ασφαλείας στις σχέσεις μου. Έναν ρελέ που έπεφτε αυτομάτως όταν το πράγμα πήγαινε να ξεφύγει και να πέσω εγώ η ίδια στα μάτια μου. Αυτός ο διακόπτης προστάτευε ουσιαστικά την αξιοπρέπειά μου», λέει στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved