Γιώργος Παρτσαλάκης: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα που είχε! (photos)
Showbiz

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα που είχε! (photos)

Ατύχημα μέσα στο σπίτι του είχε ο Γιώργος Παρτσαλάκης χθες και σήμερα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο instagram. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, όπως αποκάλυψε η θεατρική παραγωγός και ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου η οποία επρόκειτο να συνεργαστεί μαζί του, την ώρα που έβγαινε από τη μπανιέρα, γλίστρησε και χτύπησε. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα:

"Χθες το βράδυ, ο Γιώργος με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “βγήκα από την μπανιέρα, γλίστρησα στα νερά του μπάνιου και έσπασα κνήμη και αστράγαλο”… Ευτυχώς είναι σε πολύ καλά χέρια ιατρικά αλλά φυσικά δεν μπορεί αυτό το διάστημα να παίξει στην παράσταση... Προχωράμε με μια εξαιρετική συγκυρία και επιλογή που είναι ο Παύλος Κοντογιαννίδης” αποκάλυψε η ηθοποιός, τονίζοντας: “Πολύ σπουδαίος ηθοποιός και είναι χαρά μου που θα συμπράξουμε”.

Η Βάσια Παναγοπούλου αναφερόταν στην παράσταση "Ξενοδοχείο ο παράδεισος” που ανεβαίνει στο θέατρο Alhambra και στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης όμως μετά το ατύχημα δεν θα μπορεί να είναι εντάξει με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο ηθοποιός, πλέον φοράει ορθοπεδική μπότα προκειμένου να αποκατασταθεί το όλο πρόβλημα που απέκτησε στο αριστερό του πόδι.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε μετά το ατύχημά του ο ηθοποιός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved