Οι γάμοι της χρονιάς και τα νυφικά που μας ξετρέλαναν μέσα από φωτογραφίες (Photos)
Showbiz

Οι γάμοι της χρονιάς και τα νυφικά που μας ξετρέλαναν μέσα από φωτογραφίες (Photos)

Το 2020 είναι προ των πυλών και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το gossip-tv.gr μοιράζεται μαζί σας τους γάμους της χρονιάς μέσα από λαμπερές φωτογραφίες.

Μέσα στο 2019 ζήσαμε πολλούς παραμυθένιους γάμους μια ανασκόπηση σε αυτούς είναι απαραίτητη!

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε ποιοι επώνυμοι άφησαν πίσω την εργένικη ζωή και μπήκαν στο κλαμπ των παντρεμένων και ποιοι μετά από τον πολιτικό αποφάσισαν να βάλουν και στεφάνι!

Λασκαράκη – Σουλτάτος

Ο γάμος της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο έγινε κρυφά το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Απριλίου στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου. Το ζευγάρι αποφάσισε σχεδόν τελευταία στιγμή να παντρευτεί τη Δευτέρα του Πάσχα και αιφνιδίασε ακόμα και τους φίλους του.

Χατζίδου – Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αρχές Ιούνιου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου.

Η είδηση ότι η τραγουδίστρια και ο γυμναστής θα παντρευτούν στις αρχές του καλοκαιριού είχε γίνει γνωστή πριν το Πάσχα

Βούρου – Παπαγεωργίου

Το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου, η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους έγινε στο Μπατσί της Άνδρου και αμέσως μετά ακολούθησε και η βάφτιση του εννιά μηνών γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Ιάσονας.

Ματιάμπα - Καλιανιώτη

Ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κύπρο αρχές Ιουνίου. Το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει ήδη τον πολιτικό του γάμου, αποφάσισε όμως να τελέσει και το ιερό μυστήριο. Το μυστήριο, λοιπόν, έλαβε χώρα στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην Εκκλησία της Παναγίας της Αγγελόκτιστης στο Κίτι, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο γλέντι σε γνωστό χώρο της πόλης του Ζήνωνα.

Θεοδωρίδης - Δημητρακοπούλου

Ευτυχισμένος ξανά στην προσωπική του ζωή είναι ο Τζώνυ Θεοδωρίδης αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σύλβια Δημητρακοπούλου. Το μυστήριο έγινε μέσα Ιούλιου κοντά στην παραλία του Αλίμου και η νύφη έλαμπε μέσα στο ιδιαίτερα ρομαντικό νυφικό της.

Τζώρτζογλου - Μαριόλα

Το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής τους είχαν δώσει στις 8 Ιούνίου, στις 7,00, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία των Χανίων, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα για να παντρευτούν. Αν και ο γάμος είχε καθοριστεί για τις 7,00, τελικά ξεκίνησε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση, με την όμορφη Σοφία Μαριόλα να ξεπροβάλλει πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο υπέροχο πριγκιπικό νυφικό της που είχε δημιουργήσει για εκείνη ο σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας.

Ευρυδίκη – Κατσιώνης

Την απόλυτη ευτυχία έζησαν το τελευταίο βράδυ του Αυγούστου στην ομορφότερη ημέρα της ζωής τους η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης, στον γάμο τους. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Παλαιοπαναγιά Παιανίας και η νύφη έλαμπε μέσα στο υπέροχο και πολύ ρομαντικό νυφικό της που είχε φτιάξει ειδικά για εκείνη ο Στέλιος Κουδουνάρης, με τον οποίο η τραγουδίστρια διατηρεί στενή φιλία

Φραγκάκη – Μάρκογλου

Μετά από έντεκα χρόνια σχέσης και αφού έχουν αποκτήσει και έναν γιο, η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου παντρεύτηκαν στις 19 Αυγούστου, στην Πάρο! Στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην παραλία Λαγγέρι της Νάουσας στην Πάρο, είχαν δώσει το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής τους, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Γαρυφάλλου – Χατζηδιαμαντής

Νυφούλα ντύθηκε η Γωγώ Γαρυφάλλου στο πλευρό του συντρόφου της Κυριάκου Χατζηδιαμαντή. Το ζευγάρι, επέλεξε το δημαρχείο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη για να παντρευτεί.

Μεταξόπουλος - Φατούρου

Το ζευγάρι αρχές Σεπτεμβρίου επέλεξε το δημαρχείο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη για να παντρευτεί. Ο γνωστός και επιτυχημένος Έλληνας χορογράφος, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Αγγελική Φατούρου, στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Αγκίστρι.
Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό που επέλεξε να φορέσει, το οποίο θα το δείτε στις φωτογραφίες, το ίδιο όμως και ο γαμπρός ο οποίος σχολιάστηκε αρκετά λόγω του total white outfit του.

Κριθαριώτης – Δαρίβα

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έγινε ο πιο ρομαντικός και λαμπερός γάμος στη Μύκονο! Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του πολυτελούς ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό. Ο Νίκος Κριθαριώτης και η αγαπημένη του, Ναστάζια Δαρίβα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά στο Νησί των Ανέμων.

Παπαδοπούλου - Πλεμμένος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου σε ένα υπέροχο κτήμα στην Ανατολική Αττική και μάλιστα ένας εκ των κουμπάρων του ήταν ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, Κώστας Καραφώτης.

Μπάστα – Κουσαθάνας

Η Σάσα Μπάστα παντρεύτηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου τον αγαπημένο της, Δημήτρη Κουσαθάνα και στη συνέχεια βάφτισαν κόρη τους. Η Σάσα Μπάστα και ο αγαπημένος της, Δημήτρης είναι ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο, που έγινε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου και ενώ εκείνη διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της... Ο σύζυγος της κατάγεται από τη Μύκονο και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εκεί διατηρώντας δική του ξενοδοχειακή μονάδα και έτσι τα δύο μυστήρια τελέστηκαν στο Νησί των Ανέμων!

Παντελίδης – Φιλίππου

Την εκλεκτή της καρδιάς του Πωλίνα Φιλίππου παντρεύτηκε στα μέσα του Οκτώβρη με θρησκευτικό γάμο ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πέρυσι με πολιτικό γάμο, λίγο πριν τον ερχομό της κόρης του και τώρα ήρθε η στιγμή για να ζήσει και την πιο όμορφη στιγμή του, με τον θρησκευτικό γάμο αλλά και τη βάφτιση της μικρής του πριγκίπισσας, η οποία πήρε το όνομα Αθηνά, όπως λέγεται και η μητέρα του Τριαντάφυλλου.

Ράπτη

Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα η Έλενα Ράπτη. Με μια ανάρτηση στο instagram τον περασμένο Αύγουστο η Έλενα Ράπτη ενημέρωσε τους φίλους και όσους την ακολουθούν στα social media για τον γάμο της. Η βουλευτής Θεσσαλονίκης μέσα από το προφίλ της στο Ιnstagram ανέφερε πως παντρεύτηκε όπως ακριβώς το ονειρεύτηκε, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, και χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του συζύγου της.

Καίσαρη - Persy

Ο πιο λαμπερός γάμος έγινε στην κοσμική Αθήνα λίγο πριν την εκπνοή του έτους. Η κόρη του Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Persy. Ο γάμος ήταν διπλός γιατί ο γαμπρός είναι καθολικός και το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει και τις δύο τελετές. Με μια ημέρα διαφορά. Ο καθολικός γάμος, έγινε την Παρασκευή σε κλειστό κύκλο και ο ορθόδοξος το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου!

Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved