Χριστίνα Μπόμπα: «Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να κακολογήσεις κανέναν»
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: «Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να κακολογήσεις κανέναν»

H Xριστίνα Μπόμπα κερδίζει τις εντυπώσεις με τα παρθενικά της βήματα στο γυαλί και με την ευγένεια και την υπομονή που τη διακρίνουν αποδεικνύει ότι κάθε εγχείρημα στη ζωή θέλει χρόνο και δεξιότητες, κάτι που σίγουρα διαθέτει.

H παρουσιάστρια του The Voice μίλησε για όσα θα ήθελε να βελτιώσει αλλά και να κρατήσει στο κομμάτι της παρουσίασης, για τις ανασφάλειες της, ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό.


Mια μέρα χωρίς Instagram. Υπάρχει; Και αν ναι, τι κάνεις;
«Υπάρχουν πολλές μέρες χωρίς Instagram, όπως και πολλές με Ιnstagram. Για μένα η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει πολλές διαστάσεις. Είναι ένα μέσο αυθόρμητης, έκφρασης, ένα μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο, ο τρόπος να μιλάω για αυτά που αγαπώ και με εκφράζουν, αλλά και ένα εργαλείο δουλειάς μέσα από το οποίο επικοινωνώ τις συνεργασίες μου. Αγαπημένο μου θέμα είναι να δημιουργώ ταξιδιωτικό περιεχόμενο και να δείχνω τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου. Γι' αυτό και όταν δεν ταξιδεύω ο όγκος αυτών που μοιράζομαι είναι πολύ μικρότερος. Μέρες λοιπόν χωρίς Instagram υπάρχουν πολλές, κυρίως μέρες που έχω γυρίσματα, πολλή δουλειά γραφείου, πολλά ραντεβού και υποχρεώσεις ή μέρες που απλώς δεν έχω έμπνευση ή κάτι να πω. Είναι τόσο απλό».


Σε όσους εύκολα και δημόσια σε κρίνουν κακόβουλα τι απαντάς;
«Σε όσους με κρίνουν εποικοδομητικά για να γίνω καλύτερη λέω «ευχαριστώ». Σημασία δεν έχει μόνο να σου χαϊδεύουν τα αυτιά, αλλά και να σου λένε την αλήθεια - καλή ή όχι. Σε όσους είναι κακόβουλοι λέω πως το να βρίσεις ή να κακολογήσεις εμένα ή οποιονδήποτε χωρίς λόγο δείχνει κάποιο δικό σου πρόβλημα, το οποίο, αν θες να είσαι ευτυχισμένος, πρέπει να λύσεις. Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να κακολογήσεις κανέναν».


Βλέποντάς σε τηλεοπτικά, τι θα ήθελες να βελτιώσεις αλλά και τι να διατηρήσεις στο κομμάτι της παρουσίασης;
«Μου αρέσει που αρχίζει και βγαίνει ο εαυτός μου και είμαι όλο και πιο χαλαρή, θα ήθελα όμως σιγά σιγά να ξεκινήσω να δοκιμάζομαι και σε άλλα πράγματα. Να λυθώ ακόμα περισσότερο και να τολμήσω ακόμα πιο πολλά. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν βιάζομαι. Μου έχει δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πετυχημένα σόου της χώρας και προς το παρόν την απολαμβάνω».


Τι σημαίνει για σένα μόδα και ομορφιά;
«Γενικά δεν είμαι ακραία στις επιλογές μου. Δεν είμαι φανατική των trends ούτε ακολουθώ απαραίτητα όλες τις τάσεις. Είμαι οπαδός του less is more και της φυσικής ομορφιάς. Μου αρέσει κυρίως η κομψότητα και η αρμονία και το να είμαι ό εαυτός μου μέσα σε όποια εμφάνιση κάνω».


Έχεις αδυναμίες στη ζωή σου και ανασφάλειες;
«Πολλές, όπως και όλοι μας. Απλώς τις δουλεύω συνέχεια και τις έχω καταλαγιάσει πάρα πολύ συγκριτικά με μικρότερη ηλικία. Παλιά είχα κόμπλεξ με τις καμπύλες μου, τώρα τις αγαπώ. Μικρότερη είχα άγχος να αποδείξω την αξία μου, κυρίως επαγγελματικά, τώρα ο στόχος μου είναι να αισθάνομαι δημιουργική και ευτυχισμένη. Η μεγαλύτερη αδυναμία μου πιστεύω ότι είναι η ενοχικότητά μου. Νομίζω πως πάντοτε έχω μερίδιο ευθύνης σε ό,τι γίνεται, ακόμα και στις ζωές των άλλων. Αυτό ήθελε και θέλει χρόνο για να ισορροπήσει, αλλά είμαι σε καλό δρόμο πιστεύω».


Τι κομμάτι έχει ο εθελοντισμός στη ζωή της Χριστίνας;
«Άλλες περιόδους μεγαλύτερο κι άλλες μικρότερο. Η προσφορά θεωρώ πως είναι σημαντικό κομμάτι της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Κάποιες φορές μέσα στην πολυάσχολη ζωή μας το ξεχνάμε, αλλά όταν αφιερώνουμε χρόνο και ενέργεια για έναν καλό σκοπό τελικά κυρίως βοηθάμε τον εαυτό μας. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα».


Θα φλέρταρες με την ιδέα να ζήσεις σε μόνιμη βάση στο εξωτερικό;
«Αγαπώ την Ελλάδα και τη ζωή μας εδώ. Όλες μας οι δραστηριότητες είναι εδώ και εδώ χτίζουμε τη ζωή μας. Αν χρειαζόταν όμως, θα το έκανα... Σπίτι μου είναι ο Σάκης και η οικογένεια μας. Δεν δένομαι με μέρη και υλικά αγαθά. Θα μπορούσα, εφόσον είμαστε μαζί, να μείνω οπουδήποτε στον κόσμο. Όπως μένω έξι μήνες στον γιο Δομίνικο εδώ και τρία χρόνια, για παράδειγμα. Μου αρέσει να ανακαλύπτω νέους κόσμους και νέους τρόπους ζωής, οπότε δεν θα είχα πρόβλημα για ένα χρονικό διάστημα. Για πάντα όμως δεν θα το ήθελα», είπε στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved