Καφέ της Χαράς: Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για την «Βάλια»! (Photos)
Showbiz

Καφέ της Χαράς: Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για την «Βάλια»! (Photos)

Καφέ της Χαράς: Η σειρά του ΑΝΤ1 επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στους δέκτες μας.

Ο Χάρης Ρώμας, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη για τη ζωή της ανιψιάς του, η οποία υποδύεται την «Βάλια» στη σειρά.

Πώς είναι η Έφη και ο Πάρης;

«Αυτά τα δύο παιδιά θέλουν να είναι ηθοποιοί. Και αυτό ήταν ένα σημάδι για τη σειρά αυτή. Πήγαν σε σχολή θεάτρου. Όταν είδα τον Πάρη να παίζει άτσαλα, δεξιά-αριστερά, του είπα θα πας σε σχολή θεάτρου και πέρασε στο Θέατρο Τέχνης άξια!

Και συγκινήθηκα που ήταν τόσο καλός, γιατί κατά κάποιον τρόπο τον οδήγησα εκεί, έχουμε σχέση μεγάλης αγάπης, σαν να είναι παιδί μου. Το κορίτσι, η Έφη Ρασσιά, είναι η κόρη της αδελφής μου. Όταν ήταν μικρό, μου ζήτησε να παίξει, του κάναμε δοκιμαστικό γιατί έπρεπε να είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να τα πει και είχε μεγάλη ευκολία.

Είναι μια κοπέλα που ακολούθησε ακριβώς τη γραμμή του θείου της, εγώ είχα σπουδάσει Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκείνη σπούδασε Νομική. Ήταν άριστη και τελείωσε με άριστα πριν από έξι μήνες, αλλά, όπως και εγώ το έκρυβα ότι πήγαινα σε σχολή θεάτρου, έτσι κι εκείνη.

Ήρθε ξαφνικά και μου είπε: "Θείε, πηγαίνω σε σχολή θεάτρου και αν θέλεις έλα να με δεις στις εξετάσεις μου! Δεν ήθελα να το πω, γιατί δεν ήξερα τι θα κάνω τελικά".

Έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα! Πήγαμε λοιπόν με το σκηνοθέτη μας στη σειρά, τον Τάκη Μιχαήλ, και είπα αν και η μικρή είναι καλή, είναι σημάδι. Ότι πρέπει να κάνουμε με αυτά τα δύο παιδιά την επιστροφή! Θα μας βοηθήσουν και θα τα βοηθήσουμε! Και έτσι κι έγινε.

Η Έφη είναι καταπληκτική και όμορφη! Και ξαφνικά βλέπω ένα νέο ζευγάρι που δίνει τεραστία πνοή στο εγχείρημα μας. Το ανανεώνει, το κάνει φρέσκο, δυναμικό. Τα παιδιά ξέρουν τι τους γίνεται και είμαι πάρα πολύ περήφανος γι' αυτό».

Έχετε κι άλλους νέους ηθοποιούς;

«Ναι, αποφάσισα ότι θα βάλω κι άλλους νέους ηθοποιούς, πολλά νέα πρόσωπα. Όλο το στοίχημα είναι να πατήσουμε πάνω στο παλιό, αυτό που αγάπησε ο κόσμος, αλλά να μην είναι μια από τα ίδια και πιο γερασμένο. Να το ανανεώσουμε έντεχνα και έτσι μαζί με τους παλιούς που είναι τα θεμέλια, βγάζουμε μια ομάδα ολοκαίνουργιων ανθρώπων, ένα νέο άντρα που λέγεται Απόστολος Καμιτσάκης, που κάνει τον παπά, μια κοπέλα που κάνει την αρραβωνιαστικιά του Μάνου, που λέγεται Μαριαλένα Ροσάκη, τον Βαγγέλη Κουτσέλη, που κάνει το νέο γραμματικό του δημαρχείου, τον Αντώνη Καλομοιράκη, που κάνει το νέο ρόλο του αστυνόμου στο χωριό, την Εύη Κολούλη που κάνει την καινούργια κουτσομπόλα», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved