Θάνος Μικρούτσικος: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του λίγες μέρες μετά το θάνατό του
Showbiz

Θάνος Μικρούτσικος: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του λίγες μέρες μετά το θάνατό του

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Θάνου Μικρούτσικου πέντε μέρες μετά το θάνατό του.

Αβάστακτος είναι ο πόνος της συζύγου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Θάνου Μικρούτσικου που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο το απόγευμα μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή στα 72 του χρόνια στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες.

Η Μαρία Παπαγιάννη ήταν καταβεβλημένη στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου και στον επικήδειο λόγο της είχε ραγίσει καρδιές. «Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, μου έγινες εμμονή. Νεαρή δημοσιογράφος ενώ, ο αγαπημένος μου συνθέτης εσύ. Θέλει πολλές ζωές αυτό που καταφέραμε. Εγώ έτρεμα κι εσύ γελούσες. Δεν σε χόρταινα ποτέ... Ήρθε το κακό και μας έστησε στον τοίχο. Όταν το θεριό θέριεψε εσύ ήσουν ακόμη δυνατός κι έκανες όνειρα. Από το δωμάτιο του νοσοκομείου κοιτούσα την ζωή να τρέχει. Αγάπη μου σου ζητώ συγγνώμη που λύγισα» είχε αναφέρει.

Το πρωί της Πέμπτης, η Μαρία Παπαγιάννη τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook: «Θάλασσα η αγάπη του κόσμου για τον Θάνο. Κι εγώ μόνο να τον αγαπώ ήξερα, αυτός άνοιγε δρόμους. Είμαι σίγουρη ότι θα μου δείξει πάλι την πόρτα για την ζωή. Σας ευχαριστώ όλους πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved