Ελίνα Κωνσταντοπούλου: Δεν πάει ο νους σας τι δουλειά κάνει σήμερα η τραγουδίστρια! (Photos)
Showbiz

Ελίνα Κωνσταντοπούλου: Δεν πάει ο νους σας τι δουλειά κάνει σήμερα η τραγουδίστρια! (Photos)

Με το τραγούδι «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει» κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο χρυσό δίσκο της, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου.

Η τραγουδίστρια, στο απόγειο της καριέρας της, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου ερωτεύτηκε και αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της για να κάνει οικογένεια.
Πρόσφατα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό» και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε πράγματα για τη ζωή της που δεν γνωρίζαμε.

«Κάποια πράγματα έχουν όρια, εμένα το όριο μου στο τραγούδι τελείωσε. Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση να αφήσω το τραγούδι, αλλά όταν σε γεμίζουν άλλα πράγματα παίρνεις εύκολα αυτή την απόφαση.

Έγιναν πολλά πράγματα στη δουλειά που δεν μου ταίριαζαν. Από το 2011-2012 έχω αφήσει το τραγούδι και βρίσκομαι καθημερινά στο ζαχαροπλαστείο μου, έχει γλυκά Θεσσαλονίκης», είπε αποκαλύπτοντας πως πλέον είναι επιχειρηματίας και έχει το δικό της ζαχαροπλαστείο.
Λίγο μετά συνέχισε λέγοντας:
«Εξυπηρετώ κανονικά τον κόσμο, κόβω μπουγάτσα, δίνω γλυκό. Τα τελευταία χρόνια κάνω και κοσμήματα χειροποίητα. Ασχολούμαι με τις πολύτιμες και μη πολύτιμες πέτρες, εισάγω κιόλας πράγματα και φτιάχνω και μόνη μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να επιστρέψω στο τραγούδι».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved