Πάνος Ζάρλας: Το δώρο της μητέρας του σε άλλοτε συμπαίκτη του και η αποκάλυψη που συγκινεί! (video)
Showbiz

Πάνος Ζάρλας: Το δώρο της μητέρας του σε άλλοτε συμπαίκτη του και η αποκάλυψη που συγκινεί! (video)

Ο ξαφνικός χαμός του Πάνου Ζάρλα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Λεωφόρο Συγγρού τον περασμένο Μάιο, είχε σοκάρει το Πανελλήνιο. 

Αρκετούς μήνες μετά, βγαίνει στο φως κάτι που γνώριζαν ελάχιστοι.

Το αποκάλυψε ο Παναγιώτης Θεόφιλος, προσωπικός φίλος του αξέχαστου Πάνου τον οποίο είχε γνωρίσει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο πρώτο Power Of Love όπου όπως θα θυμάστε είχε βγει νικητής ο Πάνος.

Ο Παναγιώτης, ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Κύπρο για δουλειές καθώς έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για συνεργασία, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή It's Showtime του Κώστα Κωνσταντίνου στον Παγκύπριο Ραδιοφωνικό σταθμό Ζενίθ 96,4 και φυσικά ήταν αναπόφευκτο να μη μιλήσει για τον Πάνο Ζάρλα.

Ο γοητευτικός Παναγιώτης Θεόφιλος αποκάλυψε κάτι που λίγοι γνώριζαν και συγκεκριμένα ότι η μητέρα του Πάνου, η κυρία Στέλλα, τού έδωσε το πρώτο κουστούμι με το οποίο είχε εμφανιστεί στο Power of Love και όπως είπε, το φροντίζει πολύ καθώς τού αρέσει που έχει έστω κάτι από τον αξέχαστο φίλο του.

Ο Παναγιώτης επίσης μίλησε με πικρία για όλους όσοι τον κατηγορούν πως εκμεταλλεύεται τη μνήμη του για δική του προβολή.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved