Νίκη Λυμπεράκη: Εσείς το ξέρατε; Τραγουδάει και έχει δικό της συγκρότημα! (videos & photos)
Showbiz

Νίκη Λυμπεράκη: Εσείς το ξέρατε; Τραγουδάει και έχει δικό της συγκρότημα! (videos & photos)

Νίκη Λυμπεράκη: Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open αποκαλύπτει σε συνέντευξή της πράγματα που δεν φανταζόμασταν για εκείνη!

Ένα αναπάντεχο, βροχερό απόγευμα στην οδό Χρήστου Λαδά που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της Νίκης Λυμπεράκη ήρθε για πρώτη φοράσ σε επαφή με τη δημοσιογραφία. Προηγου­μένως είχε εκπλήξει τον εαυτό της αναμετρούμενη με την αγοραφοβία που λέει ότι την κατατρύχει. Την κέρδισε. Είκοσι χρόνια μετά από εκείνο το καθοριστικό απόγευμα η Νίκη Λυμπεράκη κερδί­ζει το κοινό χάρη στην κατάρτιση, στη στάση, στον λόγο και την έμφυτη κομψότητα της. Κι ας μην το ομολογεί ούτε στον εαυτό της. Ακόμα κι όταν δίνει συνεντεύξεις, η γνωστή δημοσιογράφος είναι αρκετά μετριόφρων κι άλλο τόσο ευφυής για να αναρωτιέται -προφανώς ρητορικά- «ποιον ενδια­φέρει τι έχω να πω;».

Πώς είναι μια μέρα σας;
Ωραία νομίζω. Ξυπνάω όταν χτυπήσει το ξυ­πνητήρι του άλλου ανθρώπου που είναι στο σπίτι και δουλεύει πολύ πρωί, σε αντίθεση με μένα δηλαδή. Μετά έχει λίγο διάβασμα, πιο παλιά είχε λίγο γυμνα­στική, έχει λίγο τηλεόραση, έχει λίγο social media, έχει καμιά δουλειά εξωτερική, έχει ραντεβού, είτε για δουλειά είτε φιλικά, και μετά από πολύ νωρίς, από τις 12, πηγαίνω στο κανάλι και αρχίζουμε την προετοι­μασία Το βράδυ μέχρι τον κορωνοϊό χωρούσε διά­φορα Κάνα σινεμά, κάνα φαγητό. Τώρα σπίτι

Έχετε κάποια μικρή καθημερινή ιεροτελεστία;
Πέρασα ένα τρίμηνο με προσπάθειες να κάνω διαλογισμό, αλλά το εγκατέλειψα γιατί με έπαιρνε ο ύπνος. Αυτή ήταν μια τελετουργία που ήθελα πολύ να καθιερώσω. Αλλά δεν γινόταν. Ήταν αστείο.

Με τα κοινωνικά δίκτυα τι σχέση έχετε;
Έχω βγει από το twitter εδώ και χρόνια γιατί το βρίσκω πολύ τοξικό. Στο Facebook είμαι, αλλά γράφω λιγότερο απ' όσο παλιά. Υπάρχει αυτό που όλοι λένε «τοξικό­τητα». Η δυνατότητα που μας δίνεται να έχουμε όλοι δημόσιο βήμα, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουμε ότι είναι δημόσιο βήμα, μας κάνει να θέλουμε να κερδίσουμε τις εντυπώ­σεις και να φτάσουμε πολλές φορές ακόμα και στα άκρα με τον λόγο μας για να το κατακτήσουμε. Είναι τρο­μερό το πόση πολεμική αναπτύσσε­ται για οποιοδήποτε θέμα. Από το πιο σημαντικό μέχρι το πιο ασήμαντο. Με ενοχλεί αυτό. Όπως με ενοχλεί η λαθοθηρία Είναι σαν να υπάρχει κόσμος που διψά να εντοπίζει λάθη, όσο ασήμαντα κι αν είναι Και να τα κάνει να μοιάζουν πολύ σημαντικά Είναι λαθολάγνοι, σαν να ζουν για να επισημαίνουν λάθη, λες και το λάθος δεν είναι ανθρώπινο.

Έχετε κάποιο ταλέντο που δεν γνωρίζουμε;

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:



Βρισκόμαστε και ξεδίνουμε. Είμαστε όλοι επαγγελματίες, οι περισσό­τεροι έχουν παιδιά οικογένειες, αλλά αυτό το τρίωρο κάθε βδομάδα θυμόμαστε ποιοι θέλαμε να γίνουμε όταν ήμασταν 15 χρόνων.


Δείτε τη Νίκη Λυμπεράκη να τραγουδάει στα video που ακολουθούν:


Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved