Στράτος Τζώρτζογλου: Έχει γενέθλια η Σοφία του και προσκαλεί τον κόσμο στο πάρτι τους! (photos)
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: Έχει γενέθλια η Σοφία του και προσκαλεί τον κόσμο στο πάρτι τους! (photos)

Γενέθλια έχει σήμερα η Σοφία Μαριόλα και ο σύζυγός της Στράτος Τζώρτζογλου, εν μέσω κρίσης του κορονοϊού, θέλει να το γιορτάσει με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Μάλιστα, οργανώνει και πάρτι και προσκαλεί και όλο τον κόσμο να γιορτάσουν μαζί τα 30α γενέθλια της συζύγου του. Φυσικά, το πάρτι αυτό γίνεται... μεταφορικά, στον... έβδομο ουρανό, εκεί που ζει ο ηθοποιός από τότε που όπως λέει γνώρισε την αγαπημένη του.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέβασε πολύ όμορφες φωτογραφίες και φυσικά σε κάθε λεζάντα έγραφε και από ένα γλυκό και τρυφερό μήνυμα για τη Σοφία που του άλλαξε τη ζωή από τότε που τη γνώρισε.

Σε κάποια φωτογραφία από αυτές που ανάρτησε έγραψε:

«Σοφία φως του παντοτινού μου καλοκαιριού

Σοφία μου γλυκό μου περιστέρι

και άνθος της άνοιξής μου εσύ! Dance me to your beauty with a burning violin

Dance me through the panic till I'm gathered safely in

Lift me like an olive branch and be my homeward dove

Dance me to the end of love

Dance me to the end of love. “Love is the goal, life is the journey. When you love, love as if the person is a god, not less than that», ενώ στη δεύτερη ανάρτησή του σημείωσε, « “Life begins where fear ends.” Αφιερωμένο στα σημερινά Γενέθλια της Σοφίας μου, που μου έφερε στη ζωή μου την «αφοβία», μέσα από την ομορφιά της ψυχής της! Photo by @bilias_photography in Rhodes».

Σε μία άλλη φωτογραφία έγραψε: «Creativity is the greatest rebellion in existence.»

Ελάτε όλοι με η χωρίς «κορώνα», απόψε γιορτάζουμε τα Γενέθλια της Σοφίας! Η διεύθυνση μας είναι Έρωτα και Ευτυχίας γωνία, στον έβδομο ουρανό! Ως Δώρα φέρτε μόνο την καρδούλα σας και το φως της! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας! Σοφία +Στράτος».

Δείτε τις φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved