MasterChef: Οι μπηχτές της Φωτεινής Ζοσμίδου: «Έφυγα άδικα δεν έφυγα από δικά μου λάθη» (video)
Showbiz

MasterChef: Οι μπηχτές της Φωτεινής Ζοσμίδου: «Έφυγα άδικα δεν έφυγα από δικά μου λάθη» (video)

MasterChef 4: Ήταν από τις αγαπημένες διαγωνιζόμενες θεατών και συμπαικτών. Η Φωτεινή  Ζοσμίδου λίγο μετά την αποχώρησή της, ομολογεί πως θα ήθελε να ξαναμπεί γιατί έφυγε άδικα


Πώς ένιωσες όταν έγινε η ανατροπή και μπήκες την τελευταία στιγμή στο σπίτι του «MasterChef»;
Πραγματικά έγινε μέσα σε μερικές ώρες. Τη μια στιγμή ήμουν στο σπίτι μου και την άλλη στο σπίτι του «MasterChef». Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι ξεκινάει όλο αυτό για μένα.

Είσαι στο πρώτο έτος της μαγειρικής σχολής, σε αντίθεση με τους περισσότερους συμπαίκτες σου οι οποίοι είχαν μεγαλύτερη εμπειρία. Ένιωσες ποτέ ότι δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς;
Σίγουρα δεν είχα την εμπειρία πολλών παιδιών μέσα στο σπίτι, όμως, αυτό δεν με φόβισε. Ίσα ίσα, ανταλλάσσαμε απόψεις για τη μαγειρική. Πάντα έλεγα ότι θα πάω μέχρι εκεί που μπορώ και θα είμαι ευχαριστημένη.

Είναι όντως τόσο δύσκολη η συγκατοίκηση με ανθρώπους που δεν τους ήξερες πριν;
Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με 23 τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες. Τον πρώτο καιρό υπάρχει αμηχανία, όμως σιγά σιγά βγάζει ο καθένας τον εαυτό του. Είναι δύσκολο να συμβαδίσουμε όλοι και πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, αλλιώς δεν γίνεται.

Έχει λοιπόν δίκιο η Κατερίνα να παραπονιέται συνεχώς;
Η Κατερίνα είναι μια κατηγορία από μόνη της! (γέλια). Είναι 36 χρόνων, ενώ οι περισσότεροι παίκτες γύρω στα 25 με 27, με τα μυαλά στα κάγκελα! Έχει μεγαλώσει τελείως διαφορετικά, στη Γερμανία, καθώς έχει κι αυτό τη σημασία του. Θα μπορούσε να κάνει κάποιες υποχωρήσεις, δεν γίνεται όλα να είναι τέλεια και να αρέσουν όλα σε όλους. Τη θεωρώ λίγο υπερβολική.

Τι μετράει περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι; Η μαγειρική ή η στρατηγική; Προσωπικά, δεν θα μπορούσα να παίξω ποτέ στρατηγικά. Παρ' όλ' αυτά, είναι ένα παιχνίδι και κάποιος θέλει να κερδίσει με όποιον τρόπο μπορεί. Εγώ δεν σκεφτόμουν έτσι και έφαγα ένα γερό χαστούκι όταν έφυγα. Αν ξανάμπαινα, όμως, πάλι δεν θα έπαιζα με στρατηγική. Για μένα μετράει ο χαρακτήρας και οι μαγειρικές ικανότητες. Δεν θα μπορούσα να παίξω όπως πολλοί μέσα στο παιχνίδι και ας μην έφτανα στον τελικό. Δεν με ενδιέφερε, αρκεί να ήμουν ο εαυτός μου.

Θα ήθελες να ξαναμπείς στο «MasterChef»;
Εννοείται! Και πιο πολύ επειδή έφυγα άδικα. Δεν έφυγα από δικά μου λάθη.

Βλέποντας το παιχνίδι απ' έξω, άλλαξες γνώμη για κάποια άτομα;
α παιδιά με τα οποία είχα έρθει κοντά βλέπω ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Από την άλλη, δεν ξέρω αν θα άντεχα, αν ήμουν ακόμη μέσα. Επικρατεί πολλή ένταση χωρίς λόγο. Αντί να επικεντρωθούν στη μαγειρική και στο πώς να συνεργαστούν καλύτερα, ασχολούνται με χαζομάρες.

Πως συνεχίζεις μετά το «MasterChef»;
Με το που βγήκα από το παιχνίδι είχα κάποιες προτάσεις. Θέλω να πιστεύω ότι αφού τελειώσει όλο αυτό που ζούμε, οι προτάσεις αυτές θα ισχύουν, ώστε να μπορέσω να δουλέψω δίπλα σε ικανούς ανθρώπους.

Αυτό είναι το όνειρο σου;
Το όνειρο μου είναι να έχω κι εγώ κάποια στιγμή το δικό μου εστιατόριο, αποκλειστικά με δικά μου προϊόντα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Πρόκειται για μια περίπλοκη ιδέα, αλλά είναι το όνειρο μου.

Ακόμη και σε συνθήκες καραντίνας, τι δεν λείπει ποτέ από το ψυγείο σου;
Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν λείπει. Αλλά έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα λαχανικά και στα φρούτα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτά, ούτε φυσικά να μαγειρέψω. Θέλω πάντα χρώμα στα φαγητά μου!

Πιστεύει ότι πρέπει να φύγουν οι πιο αδύναμοι, ώστε να μείνουν στο τέλος οι καλύτεροι μάγειρες;
Αν έπαιζα στρατηγικά, θα προσπαθούσα να βγάλω πρώτα τους δυνατούς παίκτες. Είναι χαζή στρατηγική το να μείνουν οι καλύτεροι και να μην ξέρεις ποιοι θα φτάσουν στον τελικό.

Εσύ ποιον θεωρείς ως τον πιο δυνατό;
Από γυναίκες, θεωρούσα πολύ δυνατή τη Μάρλεν. Η επόμενη δυνατή για μένα είναι η Ντέμη. Είχαμε πολλές συζητήσεις για τη φιλοσοφία της αλλά και τον τρόπο που δουλεύει και είχα μείνει άναυδη. Για τελικό, όμως, πάντα έλεγα ότι θα είναι ο Ηλίας και ο Κώστας.

Ποιος είναι ο πιο παρεξημένος;
Ο Ηλίας δέχεται επιθέσεις χωρίς λόγο. Εμείς τον ζούσαμε κάθε μέρα, αλλά στα επεισόδια βλέπουμε μόνο ένα δίωρο. Είναι παρεξηγημένος, ενώ είναι πάρα πολύ καλό παιδί.

https://www.instagram.com/p/B9sHMgOFmEq

Πηγή: 7μέρεςTv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved