Φωτεινή Αθερίδου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο και η εξομολόγησή της (Photos)
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο και η εξομολόγησή της (Photos)

Μπορεί να περνάμε ίσως τις πιο «άγριες» μέρες της ζωής μας αφού η επέλαση του κορονοϊού ήρθε και άλλαξε ολοκληρωτικά την καθημερινότητά μας αλλά για κάτι τέτοιες στιγμές, όπως αυτή που θα δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί, αξίζει να είμαστε αισιόδοξοι και να συνεχίσουμε να χαμογελάμε.

Και αυτές οι στιγμές δεν είναι άλλες από εκείνες που ονομάζουμε «οικογενειακή ευτυχία», σαν αυτή που ζει και η Φωτεινή Αθερίδου.

Η ηθοποιός έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα την τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η ανακοίνωση του ερχομού του μπόμπιρα έγινε από τη μητέρα της ηθοποιού, η οποία με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους πως ο εγγονός της «ήρθε».

Και με αυτό το «ήρθε» βλέπουμε για πρώτη φορά φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Μια αδημοσίευτη έως και σήμερα φωτογραφία, που η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, αποφάσισε να τη μοιραστεί μαζί μας με αφορμή τους επτά μήνες που κλείνει ο γιος της.

Και μαζί με τη φωτογραφία μοιράστηκε μια προσωπική εξομολόγηση.


«Πριν 7 μήνες ήρθε κάτι , μέσα σε ένα γυάλινο πράγμα με ροδάκια «το παιδί σας μας είπαν» ... κ δε πολύ καταλάβαμε ... τι πάει να πει το παιδί μας; Το παιδί ποιανού; Εμείς δεν είμαστε μόνο παιδιά; Που κάποιος πρέπει να μας μαλώνει κ να μας λέει τι πρέπει κ τι δε πρέπει ; Πως θα του πούμε τι ; Και με ποιο δικαίωμα ; Πως θα αγαπήσω αυτό το ανθρωπάκι με τα πολλά μαλλιά ( για κάποιο λόγο ) μέσα σε αυτό το γυάλινο πράγμα με ροδάκια αφού δε το ξέρω ! Τι πάει να πει το παιδί μας ;
Όλα αυτά πριν 7 μήνες .... Τώρα κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και λέω «αχ το παιδί μας ...»!! ❤️», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved