Γιάννης Σπαλιάρας: Μας δείχνει για πρώτη φορά τα κουστούμια του από την ιρανική σειρά και ψαρώσαμε
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Μας δείχνει για πρώτη φορά τα κουστούμια του από την ιρανική σειρά και ψαρώσαμε

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παρουσίασε τα κουστούμια εποχής που θα τον δούμε να φορά στη σειρά «Salman Farsi» και το πήγε σε άλλο level.

Σαν άλλος warrior και κρατώντας τα όπλα του, ο mr Spal μας έψησε πολύ και αναμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα στον τηλεοπτικό αέρα, αφού από τις φωτογραφίες που ο ίδιος δημοσίευσε στο account του στο instagram φαίνεται ότι τα πράγματα είναι σοβαρά.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας στο gossip-tv είχε πει σχετικά με τον ρόλο του: «Βρισκόμαστε γύρω στο 500 μ.Χ. Στην εποχή του Ιουστινιανού και υποδύομαι έναν βυζαντινό στρατηγό. Κάνουμε πολλές πρόβες με άλογα, με άρματα και υπάρχουν άνθρωποι ειδικά εκπαιδευμένοι που μας δείχνουν πώς να χειριστούμε τα σπαθιά, τα ακόντια και τα τόξα».

Μάλιστα, για την εν λόγω παραγωγή είχε υπογραμμίσει ότι έχει βεληνεκές Hollywood: «Είναι μια τεράστια παραγωγή και θα έλεγα ότι είναι αντίστοιχη του Hollywood και μεγαλύτερη. Οι στολές είναι αληθινές και ραμμένες πάνω μας. Τα όπλα έχουν κανονικό βάρος, ενώ η στολή μαζί με την πανοπλία είναι περίπου 15 κιλά».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μάλιστα, μετά την επιστροφή του από το Ιράν μας παραχώρησε και συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων διηγήθηκε την εμπειρία του από το ταξίδι του εκεί, δίνοντας ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Δείτε τον, λοιπόν, με τα κουστούμια που θα φοράει στις παρακάτω εικόνες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved