Αποκλειστικό: Ένας χρόνος από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! Πού και πότε θα γίνει το μνημόσυνο;
Showbiz

Αποκλειστικό: Ένας χρόνος από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! Πού και πότε θα γίνει το μνημόσυνο;

31/5/2019: Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη των ανθρώπων που αγάπησαν τον Πάνο Ζάρλα, νικητή του πρώτου Power of Love στην Ελλάδα. 

Συγκλονισμένοι όλοι παρακολουθούσαμε την επόμενη μέρα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε συμβεί το μοιραίο τροχαίο επί της λεωφόρου Συγγρού που έκοψε το νήμα της ζωής του νεαρού και γοητευτικού νικητή του ριάλιτι αγάπης.

Η ειρωνεία της μοίρας ήταν ότι ο Πάνος επέστρεφε από ένα πάρτι που είχε οργανωθεί για τον ίδιο καθώς ήταν τα γενέθλιά του. Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν, είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το συγκεκριμένο πάρτι στο οποίο είχε δώσει το παρών, μεταξύ άλλων και η πρώην αγαπημένη του Στέλλα Μιζεράκη. Δείτε τις φωτό στην παρακάτω gallery:

Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου, φίλοι και συγγενείς ταξίδεψαν μέχρι την ιδιαίτερη πατρίδα του αδικοχαμένου Πάνου για να τον αποχαιρετήσουν στην τελευταία του κατοικία στη Μυτιλήνη.

Εκείνη την ημέρα, μία ολόκληρη Ελλάδα πενθούσε για έναν τόσο πρόωρο θάνατο ενός τόσο νέου και ταλαντούχου νέου. Δείτε σχετικό βίντεο από την ημέρα της κηδείας:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv, το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο για τον Πάνο Ζάρλα δεν θα τελεστεί στη Μυτιλήνη όπου βρίσκεται η τελευταία κατοικία του αλλά σε εκκλησία στον Πειραιά όπου ζούσε μόνιμα.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί την Κυριακή 31 Μαΐου, ακριβώς έναν χρόνο δηλαδή μετά το μοιραίο τροχαίο που τού στοίχισε τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved