Η έγκυος σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου αναπολεί τις στιγμές που ήταν 16 κιλά ελαφρύτερη! Πόσο άλλαξε
Showbiz

Η έγκυος σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου αναπολεί τις στιγμές που ήταν 16 κιλά ελαφρύτερη! Πόσο άλλαξε

Η Ανίτα Μπραντ σε λίγες εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, τον γνωστό φωτογράφο και στενό συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Χάρη Χριστόπουλο

Ως μία πραγματικά πολύ ωραία γυναίκα και μάλιστα από τις γυναίκες που φροντίζουν πολύ την εξωτερική τους εμφάνιση, η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι λίγο... άγρια για εκείνη αφού βλέπει μέρα με τη μέρα το σώμα της να αλλάζει και μαζί με αυτό να αλλάζει κάθε τι πάνω της.

Οι ορμόνες κάνουν... πάρτι, οι κατακρατήσεις υγρών τη φουσκώνουν και τα κιλά προστίθενται με... μαθηματική ακρίβεια στο ταμπλό της ζυγαριάς της κάθε φορά που την ανεβαίνει.

Γι' αυτό και πλέον, μετά από περίπου επτά μήνες εγκυμοσύνης και σχεδόν 16 κιλά, η Ανίτα Μπραντ δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της. Κάτι που θέλησε να μοιραστεί και η ίδια με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από το παρελθόν.

«Στις ξανθές μου εποχές και 16 κιλά λιγότερα. Άλλος άνθρωπος, κορίτσια δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου» έγραψε κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία της η γνωστή μακιγιέζ η οποία όμως δεν θα άλλαζε με τίποτα αυτό που ζει τώρα. Όπως είχε γράψει και εκείνη στο πρώτο της μήνυμα στο instagram μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της:

«Αν θα μπορούσα θα κράταγα αυτό το μυστικό το δικό μας μυστικό στην καρδιά μας μέχρι να κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας.

Όχι επειδή δεν θέλω να μοιραστώ την χαρά μας μαζί σας αλλά επειδή είναι ένα θαύμα τόσο τρυφερό τόσο σημαντικό για μας που το ζούμε κάθε μέρα εγώ και ο Χαρούλης και ακόμα δεν το πιστεύουμε πως είναι αλήθεια, πως το όνειρο και των δυο μας μεγαλώνει μέσα μου και γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα.

Θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και είναι απόφαση του ζευγαριού το αν και πότε ανακοινώνουν το γεγονός και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και σεβάστηκαν την απόφαση μας να μας αφήσουν να μοιράσουμε αυτό το υπέροχο νέο, εμείς οι δύο μαζί σας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες εσάς κορίτσια που μου κάνετε παρέα καθημερινά που ενώ το είχατε υποψιαστεί δείξατε διακριτικότητα».

Δείτε πώς ήταν και πώς είναι σήμερα η γλυκιά μέλλουσα μανούλα που περιμένει πώς και πώς να κρατήσει το μωράκι της αγκαλιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved