Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η αγάπη του κόσμου είναι η καλύτερη ανταμοιβή»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η αγάπη του κόσμου είναι η καλύτερη ανταμοιβή»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για 8η σεζόν θα υποδυθεί τον λογιστή Ηλία Χαραμή στην αγαπημένη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», για την συμπρωταγωνίστριά του, Κλέλια Ρενέση αλλά και για τον πόσο πιστεύει στις ικανότητες των γυναικών. Διαβάστε τι είπε...

- Ο Ηλίας Χαραμής δεν κουράζεται ποτέ;

«Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να τον κουράσουν, αυτός παραμένει ακμαιότατος. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Και για 8η χρονιά! Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος μάς αγαπάει πάρα πολύ. Γεγονός που μας δίνει ελπίδα για το μέλλον και μεγάλη χαρά. Ειλικρινά, αυτά που άκουγα τις ημέρες της καραντίνας ήταν ανακούφιση. Όταν έβγαινα στο μπακάλικο να ψωνίσω με τη μάσκα και τα γάντια μου, μου έλεγαν: “Ευτυχώς που υπάρχετε και μας κρατάτε συντροφιά”. Αισθανόμουν μεγάλη συγκίνηση. Αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή».

- Και με τη δεύτερη συμβία, την Καίτη Κίτσου, γράφετε ιστορία στη σειρά...

«Εδώ γεννήθηκε ένας άλλος χαρακτήρας, εκ διαμέτρου αντίθετος με τον προηγούμενο της Μαρίνας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη). Καταφέραμε να συμπλεύσουμε και ως χαρακτήρες και ως ηθοποιοί. Δύο χρόνια με την Κλέλια, έχουμε βρει την απόλυτη αρμονία».

- Πιστεύετε στις ικανότητες των γυναικών;

«Θαυμάζω τις γυναίκες και τις ικανότητές τους. Θεωρώ ότι η ευαισθησία σας είναι απίστευτη. Η αντίληψη, η ενδελεχής σύνθεση και ανάλυση ανθρώπινων καταστάσεων είναι μοναδική. Έχετε κι εσείς τα κυκλοθυμικά σας, αλλά δεν πειράζει».

- Μόνο που δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης για γυναίκα πρωθυπουργό...

«Εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ. Ας μη γελιόμαστε! Η κοινωνία μας είναι ανδροκρατούμενη και νομίζω ότι θα συνεχίσει να είναι».

- Απέκτησε ο Ηλίας και μια λαχταριστή κόρη.

«Αυτό το μωρό το έχουμε λατρέψει όλοι. Κάθε ημέρα που το βλέπουμε, μας ανοίγει η καρδιά».

- Καλοκαίρι χωρίς παραστάσεις;

«Κάποιοι από εμάς θα βγούμε σε ανοιχτά θέατρα».

- Πότε σηκώνετε άγκυρα;

«Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, νομίζω αρχίζουμε από την Πετρούπολη στις 15 Ιουλίου. Μετά θα ταξιδέψουμε σε περίπου σαράντα πόλεις. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved