Άγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης έκανε την εμφάνισή του και έκλεψε καρδιές! Όσα δεν ξέρετε (photos)
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης έκανε την εμφάνισή του και έκλεψε καρδιές! Όσα δεν ξέρετε (photos)

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος Κωνσταντέας εισέβαλε με ρόλο-κλειδί στη σειρά, διεκδικώντας την καρδιά της Δρόσως και φέρνοντας μεγάλες ανατροπές.

Ο 26χρονος ηθοποιός και τελειόφοιτος της Φιλοσοφικής μιλά για τον ρόλο του Ιορδάνη στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, αποκαλύπτει τις εξελίξεις που έρχονται, εξηγεί πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και πώς φαντάζεται το επόμενο βήμα του στη μικρή οθόνη. Διαβάστε τι αποκάλυψε για τον ίδιο αλλά και για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά...

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική και ποια ήταν η πορεία στη συνέχεια;

«Δεν ήταν παιδικό όνειρο για μένα. Οι γονείς μου ωθούσαν τα αδέλφια μου και εμένα να δοκιμάσουμε πράγματα. Έτσι, μπήκα και στη θεατρική ομάδα του γυμνασίου. Σταδιακά ήθελα να αφιερώνω εκεί ολοένα και περισσότερο χρόνο.

Έπεισα όμως τον εαυτό μου ότι αν θα έκανα θέατρο, θα ήταν παράλληλα με τη «σταθερή μου δουλειά». Αυτή είναι άλλωστε η ελληνική νοοτροπία για τα επαγγέλματα τέχνης - «είναι πάρεργο». Φοιτητής πια, κατάλαβα πως η ανάγκη μου δεν καλυπτόταν από την ερασιτεχνική πλευρά του θεάτρου. Μάζεψα λοιπόν τα κουράγια μου και έδωσα εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού. Ήταν ίσως η ουσιαστικότερη προσωπική μου επανάσταση. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...».

Παρά το νεαρό της ηλικίας σου, έχεις ήδη διακεκριμένη θεατρική παρουσία. Υπάρχει κάποια παράσταση που ξεχωρίζεις και για ποιον λόγο;

«Δουλεύω μόλις τρία χρόνια. Επομένως δεν θεωρώ «διακεκριμένη» την πορεία μου. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου και ελπίζω να συναντηθώ με καλλιτέχνες που θαυμάζω - με πραγματικά «διακεκριμένες» πορείες. Αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσω μία παράσταση, η πρώτη μου δουλειά στον ΘΟΚ («Φυλές», σκην. Αθηνάς Κάσιου) ήταν στιγμή που με καθόρισε. Είχε όλα όσα θαυμάζω σε μια θεατρική συνάντηση και με έκανε να πιστέψω ότι το «ιδανικό» στο θέατρο είναι εφικτό».

Σημαντική και η κινηματογραφική σου παρουσία, κυρίως σε μικρού μήκους ταινίες. Πώς φαντάζεσαι το επόμενο βήμα σου στη μεγάλη οθόνη;

«Ο κινηματογράφος είναι μια αγάπη που μεγαλώνει μέσα μου με τα χρόνια. Είχα τη χαρά να βρεθώ με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν. Έτσι άρχισα να ανακαλύπτω τη μαγεία του. Εύχομαι σύντομα να βρεθώ σε περισσότερα projects και να ζήσω την εμπειρία της συνδημιουργίας μιας ταινίας μεγάλου μήκους».

Επί πτυχίω στη Φιλοσοφική. Πώς συνδυάζεται φιλοσοφία και υποκριτική τέχνη;

«Είμαι στο Τμήμα Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής- Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Είναι φιλολογικό τμήμα, που σε πρώιμο στάδιο των σπουδών επιλέγεις κατεύθυνση (επέλεξα Ψυχολογία). Παρακολούθησα στενά μέχρι τη στιγμή που μπήκα Εθνικό - το πρόγραμμα πια δεν το επέτρεπε. Μέσω λοιπόν της ψυχολογίας, της λογοτεχνίας, της ιστορίας, της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, της φιλοσοφίας, γνωρίζεις μεγάλα κείμενα. Την καταγωγή και ρεύματα της ποίησης και της λογοτεχνίας στον χρόνο. «Ψηλαφίζεις» την πορεία της ανθρώπινης σκέψης και αυτών που διαμορφώνουν το άτομο. Ένα πεδίο μελέτης αυταπόδεικτα συγγενικό με την υποκριτική, που μου χάρισε ένα ευρύτερο πεδίο αναφορών».

«Η τηλεόραση μού είναι άγνωστο βίωμα. Εκτιμώ τις δυνατότητές της, αλλά συνήθως, όπως οι περισσότεροι από εμάς νομίζω, λόγω συνθηκών φυσικά, όχι το αποτέλεσμά της». Το είχες πει σε συνέντευξή σου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η πρώτη εντύπωση που σου αφήνει μέσω των «Μελισσών» ποια είναι;

«Δεν αλλάζω αυτό που είπα! Γι' αυτό νιώθω τυχερός που ξεκινάω στις «Μέλισσες». Μια παραγωγή που θαύμασα ως θεατής. Τη «ζήλεψα» για την αισθητική της και τους συντελεστές της, που είναι όλοι εξαιρετικοί. Έτσι ένιωσα ασφαλής να το τολμήσω. Ελπίζω το αποτέλεσμα της συμμετοχής μου να μας δικαιώσει όλους - όπως κάνει αυταπόδεικτα τόσο καιρό η δουλειά τους».

Μακριά από θέατρο, τηλεόραση και όλες τις καλλιτεχνικές σου δραστηριότητες, πώς σου αρέσει να αξιοποιείς τον ελεύθερο χρόνο σου;

«Σε περιόδους δουλειάς προσπαθώ να αντισταθμίσω το στρες κρατώντας χαλαρούς ρυθμούς. Οπότε είμαι πολύ του σπιτιού, του στενού κύκλου ανθρώπων.

Τα μέρη με πολύ κόσμο συχνά απομυζούν πολλή ενέργεια. Μπορώ να βλέπω ταινίες ακατάπαυστα, ενώ ένα βιβλίο σε ήρεμη στιγμή είναι ψυχοθεραπευτικό. Και για να μην το βαραίνουμε πολύ, μονίμως ανυπομονώ για το καλοκαίρι. Να βρω τη θάλασσα και τον ήλιο σε κάποια ήρεμη παραλία. Ευτυχία!», είπε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved