Η Μελέτη ποζάρει για πρώτη φορά με τον βαφτισιμιό της, γιο της Πετρουτσέλι!
Showbiz

Η Μελέτη ποζάρει για πρώτη φορά με τον βαφτισιμιό της, γιο της Πετρουτσέλι!

Ευτυχισμένη μαμά έγινε πριν από τρεις εβδομάδες η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ευτυχισμένη νονά θα γίνει σύντομα η Ελεονώρα Μελέτη

Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται κάτι περισσότερο από 11 χρόνια, όταν για πρώτη φορά συνεργάστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Star και από τότε τις δένει μία βαθιά και ειλικρινής φιλία.

Σύντομα αυτή η φιλία θα επισφραγιστεί και με μία δυνατή κουμπαριά μιας και η Ελεονώρα Μελέτη πρόκειται να βαφτίσει τον νεογέννητο γιο της Φλορίντας Πετρουτσέλι, δεύτερο παιδί που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Άρη Γούτο.

Σήμερα ήρθε και η πρώτη φωτογραφία των δύο γυναικών με τον νεογέννητο γιο του ζευγαριού που θα πάρει το όνομα Κωνσταντής όπως έχει ήδη αποφασιστεί.

Οι δύο φίλες πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό σε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Ελεονώρα Μελέτη να κρατά με στοργή και πολλή αγάπη τον βαφτισιμιό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο γυναίκες είχαν γίνει για πρώτη φορά μανούλες με διαφορά μόλις τριών μηνών. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε γεννήσει τον Απρίλιο του 2018 και τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου ήρθε στον κόσμο και η κόρη της Φλορίντας.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Φλορίντα με την κουμπάρα της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved