Κάτια Δανδουλάκη: Το spoiler για τις Μέλισσες, οι πλαστικές και ο Πλωρίτης
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: Το spoiler για τις Μέλισσες, οι πλαστικές και ο Πλωρίτης

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος και μίλησε για όλα, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός ξεδίπλωσε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά, αστείες ιστορίες και πολύ σημαντικά γεγονότα της ζωής της που τη στιγμάτισαν.

Στο ίδιο στούντιο με αυτό που γυριζόταν η "Λάμψη" διεξάγονται και τα γυρίσματα της εκπομπής "Αυτός και ο Άλλος", με την Κάτια Δανδουλάκη να γεμίζει αναμνήσεις.

Εξαιρετικά περιγραφική και γλαφυρή, η Κάτια Δανδουλάκη περιέγραψε ένα δύσκολο αλλά επιτυχημένο γύρισμα από την σειρά "Οι Πανθέοι". Δείτε το παρακάτω βίντεο με την ξεκαρδιστική περιγραφή...

Η μεγάλη ηθοποιός επίσης μίλησε για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη και διηγήθηκε κομμάτια της ζωής της μαζί του αλλά και την πρώτη-πρώτη γνωριμία τους. "Όταν πρωτοείδα τον Πλωρίτη ήμουν μωρό!" παραδέχτηκε η ίδια αναπολώντας τις όμορφες αυτές αναμνήσεις. Δείτε στο βίντεο τι αποκάλυψε:

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε επίσης για την απόφαση που πήρε με τον Μάριο Πλωρίτη να παντρευτούν και εξήγησε πώς αντέδρασε ο παπάς όταν τους είδε να φεύγουν με διαφορετικά αυτοκίνητα προς άλλες κατευθύνσεις.

Τελικά, ήταν ερωτευμένη η Κάτια Δανδουλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ; Δείτε τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τον έρωτα που ρεπορτάζ της εποχής της χρέωναν στο παρακάτω βίντεο:

Η ηθοποιός έδωσε επίσης συμβουλές ομορφιάς όταν ρωτήθηκε πώς καταφέρνει να παραμένει ακμαία όσο περνούν τα χρόνια, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη γνώμη της και για τις πλαστικές επεμβάσεις τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Η εμφάνιση θέλει πολλές θυσίες". Δείτε τι αποκάλυψε...

«Μου φαίνεται μεγάλη πρόκληση ο ρόλος μου έτσι όπως εξελίσσεται στη σειρά», είπε, μεταξύ άλλων, η Κάτια Δανδουλάκη για τις Άγριες Μέλισσες και τόνισε πως τώρα ξεκινάει ουσιαστικά ο ρόλος της μιας και προσφάτως ανακάλυψε η Ανέτ που υποδύεται ότι έχει παιδί. Δείτε τι ακριβώς αποκάλυψε για τον ρόλο της στη σειρά.

Απάντηση σε ένα ερώτημα πολλών χρόνων και πολλών... μηδενικών έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη! Δείτε τι είπε στο βίντεο όταν ρωτήθηκε πόσο πλούσιος τελικά ήταν ο... Γιάγκος Δράκος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved