Η εκδίκηση της Έρρικας μετά την αποχώρηση από το J2US! Την είδες με μπικίνι;
Showbiz

Η εκδίκηση της Έρρικας μετά την αποχώρηση από το J2US! Την είδες με μπικίνι;

Η Έρρικα Πρεζεράκου μαζί με τον παρτενέρ της στο J2US Άρη Μακρή, έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό αφού στον ημιτελικό, εντελώς αναπάντεχα, έμειναν εκτός παιχνιδιού. 

Η όμορφη γυμνάστρια η οποία όπου και αν έχει συμμετάσχει έχει αποδείξει το πηγαίο ταλέντο της σε διάφορες καλλιτεχνικές εκφάνσεις, όπως στο χορό (είχε κατακτήσει το Dancing with the Stars το 2010) και προσφάτως, μέσα από το J2US, στο τραγούδι αποτελεί παρελθόν από το σόου του Open και μάλιστα όπως δήλωσε μία μέρα μετά την αποχώρησή της στενοχωρήθηκε πολύ για την έκβαση των πραγμάτων.

Η Έρρικα παραδέχτηκε δημόσια πως πάγωσε όταν άκουσε ότι έφευγε από το παιχνίδι αφού μαζί με τον Άρη Μακρή ήταν τα μεγάλα φαβορί μαζί με την Κόνυ Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό. Όμως, το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο J2US τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Χαρά Βέρρα οι οποίοι θα κονταροχτυπηθούν στον τελικό αύριο το βράδυ μαζί με Μεταξά-Ξιαρχό και Βίκυ Χατζηβασιλείου-Κώστα Καραφώτη.

Στο μεταξύ, όμως, η Έρρικα είπε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις πικρίες και τη στενοχώρια και να κάνει τις πρώτες της βουτιές στο Λαγονήσι. Εκεί την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Έχοντας υιοθετήσει beach wear που θα ζήλευαν και τα πιο περιζήτητα fashion icons, η Έρρικα δεν θα μπορούσε παρά να προσελκύσει το ενδιαφέρον των υπόλοιπων λουόμενων αλλά και του φωτογραφικού φακού που την απαθανάτισε σε πολύ όμορφες στιγμές της δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί στην παραλία με μπικίνι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved