Βασάλος - Βαλαβάνη: Η φώτο που «άναψε φωτιές» περί επικείμενου γάμου
Showbiz

Βασάλος - Βαλαβάνη: Η φώτο που «άναψε φωτιές» περί επικείμενου γάμου

 Ραφτείτε! Θα φάμε κουφέτα από το πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz… από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε νονός. Βάφτισε ένα κοριτσάκι φίλων του στο Ηράκλειο Κρήτης και πόσταρε μία υπέροχη φωτογραφία κρατώντας αγκαλιά με το ένα χέριτου την βαφτιστήρα του και με το άλλο αγκάλιασε την σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Αγαπημένοι μου φίλοι και μελλοντικοί κουμπάροι εύχομαι να σας ζήσει η Φωτεινή-Άννα να είναι παντα γερή και τυχερή σε όλη της τη ζωή!!!❤👧».

Αυτό το σχόλιό του ήταν αρκετό να «ανάψει φωτιές» στο Instagram. Πρώτος και καλύτερος το πειραχτήρι, Κώστας Κοκκινάκης του έγραψε: «Μελλοντικοί κουμπάροι ακούμε 2 χρονια...Τικ,τακ,τικ,τακ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση Κωνσταντιιιιινεεε!!!!Ποσο να περιμένει το κορίτσι μας;;Πριν μερικά χρονια θα ήσουν μακαρίτης τώρα..»!

Η Σόφη Πασχάλη σχολίασε: «Κ στα δικά σας.. ❤❤❤❤»!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε: «& στα δικά σας Σπαρτιάτη λεβέντη μου 🏴‍☠»!

Και ο Νατσάκος, που γνωρίσαμε από το Power of love του σχολίασε: «Άντε και στα δικά σας παιδιά του χρόνου με ένα παιδάκι !»!

Δείτε τη φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες περί γάμου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved