Χριστόπουλος–Μπραντ:Η πρώτη οικογενειακή φώτο από την έξοδο από το μαιευτήριο
Showbiz

Χριστόπουλος–Μπραντ:Η πρώτη οικογενειακή φώτο από την έξοδο από το μαιευτήριο

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς πριν από λίγες μέρες και είναι τρισευτυχισμένοι! 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από τις 23 Ιουλίου ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Ηκούκλα make up artist έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι βάρους τριών κιλών!

«Ήταν μία πολύ γεμάτη μέρα με πρωτόγνωρα συναισθήματα χαράς κλάμα πόνου και κούρασης......», ήταν το πρώτο μήνυμά της λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της δυο ακόμη φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο με τον Χάρη Χριστούπουλο να «χαζεύει», όπως η ίδια περιγράφει, με τις ώρες τον γιο του.

Τώρα πια το ζευγάρι βρίσκεται με τον γιο του στο σπίτι και περνούν τις πρώτες ώρες μαζί του.

Η Ανίτα έκανε χθες ένα live η οποία είπε τα πιο γλυκά λόγια: «Έχω ερωτευτεί τρελά τον γιο μου… Δεν έχω μυαλό. Μου έχει πάρει τα μυαλά… Μόνο εκείνον σκέφτομαι…».

Και σε ανάρτησή της είπε στις διαδικτυακές φίλες της: «Κορίτσια μου όμορφα ξέρω πως εξαφανίστηκα λιγάκι αλλά έχουμε να ασχοληθούμε με ένα αγγελούδι μέρα νύχτα στο σπίτι…»!

To ζευγάρι είναι στο σπίτι και τόσο ο Χάρης Χριστόπουλος όσο και η Ανίτα Μπραντ δημοσιεύουν φωτογραφίες τους με το μωρό. Η Ανίτα πόσταρε την πρώτη φωτογραφία κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο.

Δες την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία από την έξοδό τους από το μαιευτήριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved