Φωτεινή Δάρρα: «Στον Γιώργο αγαπάω την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: «Στον Γιώργο αγαπάω την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Η Φωτεινή Δάρρα έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια στο πλευρό του Γιώργου Παπαχριστούδη.

Η Φωτεινή Δάρρα πρόσφατα μίλησε για το σύζυγό της, Γιώργο Παπαχριστούδη για όσα αγαπάει σε εκείνον, ενώ αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση γάμου και αν έχει αρκετά χρήματα ώστε να κάνει μία παύση τριετίας.

Τι αγαπάς στον Γιώργο;

«Την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Είναι ένα παιδί με την πολύ καλή έννοια και ταυτόχρονα ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και υπέροχος μπαμπάς».

Τι θεωρείς πως αυτός αγαπά σε σένα;

«Τον αυθορμητισμό μου. Ολη αυτή την τρέλα που έχω στο να κάνω πράγματα. Νομίζω ότι και αυτός με θεωρεί πολύ καλή μαμά και μπορεί να τον τρομάζουν οι ανατροπές μου, αλλά του αρέσουν κιόλας. Εχουμε χημεία και ταιριάζουμε καλλιτεχνικά. Αισθανόμαστε όμορφα στη σκηνή μαζί.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

«Συνέβη πάρα πολύ φυσικά. Ούτε καν το συζητήσαμε. Εγιναν όλα πολύ απλά. Εχοντας διανύσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου πια και έχοντας αποκτήσει ωριμότητα, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το αυθεντικό, το αυθόρμητο και το αληθινό».

Πότε το συνειδητοποίησες αυτό;

«Πάντοτε ήμουν αληθινή. Απλώς δεν εκφραζόμουν δημόσια με λόγια. Μικρή ήμουν πιο ανασφαλής και κρατημένη. Φοβόμουν. Τώρα πια επιζητώ την άμεση επαφή με τον κόσμο. Εκφράζομαι και τους δείχνω κάθε στιγμή την αγάπη μου».

Έχεις ανασφάλειες πια;

«Βέβαια. Εχω τεράστια ανασφάλεια για το μέλλον, για την κατάσταση που βιώνουμε».

Εχεις αρκετά χρήματα ώστε να μπορείς να κάνεις μια παύση τριετίας αν συμβεί οτιδήποτε;

«Όχι».

Οι περισσότεροι θα θεωρούσαν ότι είσαι οικονομικά αποκατεστημένη πια.

«Αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Είχα τη μεγάλη τύχη να κάνω σπουδαία πράγματα, να τραγουδήσω σε πολύ σημαντικούς χώρους, αλλά στη δική μας δουλειά ξέρουμε όλοι ότι αμείβεται καλά η διασκέδαση. Δεν ήμουν στους χώρους διασκέδασης για να μπορώ να έχω αυτά τα χρήματα».

Υπάρχει κάποιο τραγούδι που αρνήθηκες να τραγουδήσεις και εκ των υστέρων έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία;

«Έτυχε να μην επιλέξω κάποια τραγούδια επειδή αισθανόμουν ότι δεν είναι στο ύφος μου. Δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Ευτύχησα να αγαπήσει ο κόσμος αρκετά τραγούδια μου. Αυτό που έχει σημασία στη ζωή είναι να πετύχεις σε αυτό που βαθιά επιθυμείς. Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη αποτυχία από το να πετύχεις σε κάτι που δεν ήθελες. Η μεγαλύτερη επιτυχία για μένα είναι η ευτυχία».

Το 2006 άνοιξες την Eurovision της Αθήνας. Αν σου πρότεινε η ΕΡΤ να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα, τι θα απαντούσες;

«Τότε είχα εξαίρετους συνεργάτες. Ηταν μια μαγική έναρξη. Ο Φωκάς Ευαγγελινός σκηνοθετούσε το τραγούδι που είχε γράψει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ηταν ευτυχής συγκυρία. Το ύφος της Eurovision , έτσι όπως κυλούσε επί πολλά χρόνια, δεν ήταν κοντά στο είδος που τραγουδώ εγώ. Με διέψευσε ο Πορτογάλος ερμηνευτής πριν από τρία χρόνια. Ζήλεψα το τραγούδι του. Θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου με ένα τέτοιου τύπου τραγούδι», είπε η Φωτεινή Δάρρα στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved