Στράτος Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε πως θέλει να γίνει ξανά μπαμπάς!
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε πως θέλει να γίνει ξανά μπαμπάς!

Τα γενέθλιά του θα γιορτάσει σήμερα στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου ο Στράτος Τζώρτζογλου στην μαγευτική Σαντορίνη!

Το ζευγάρι που πριν από ένα χρόνο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα ελληνικά νησιά με τους παπαράτσι να απαθανατίζουν κάθε τρυφερή τους στιγμή.
«Είναι αληθινό όλο αυτό που βλέπετε», δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός που μετά από πολλά χρόνια, πρώτη φορά με την Σοφία Μαριόλα κυκλοφόρησε δημόσια και παρουσίασε έναν δεσμό του.


«Μετά τον χωρισμό μου από την Μαρία Γεωργιάδου είχα σχέσεις που όμως δεν δημοσιοποίησα ποτέ. Δεν είχα ανάγκη από δημοσιότητα. Μόνο με τη Σοφία κυκλοφόρησα δημόσια την οποία και παντρεύτηκα», εξηγεί στην ontime ενώ για δώρο θα ήθελε ένα παιδί!
«Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε οικογένεια, αν το θέλει κι ο Θεός», αποκαλύπτει ο ηθοποιός λέγοντας πως και οι δυο θα ήθελαν να έρθει ένα παιδάκι στη ζωή τους!
«Ο Θεός το ξέρει μόνο αυτό», τονίζει και νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει.
«Νιώθουν την αγάπη μας, την αλήθεια μας. Είναι πολύ αληθινό αυτό που ζούμε… Ξέρεις εγώ μετά από 33 χρόνια δουλειάς δεν επιδιώκω την δημοσιότητα, ίσα ίσα που πολλές φορές η πολύ έκθεση δεν κάνει και καλό. Όμως δεν μπορούμε να μην ζήσουμε την αγάπη μας. Είναι αγνό αυτό που έχουμε και δεν φοβάμαι τίποτα», είπε ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved