Τζώρτζογλου & Μαριόλα: Το άγνωστο παρασκήνιο του γάμου τους - "Δεν παντρεύομαι" (pics)
Showbiz

Τζώρτζογλου & Μαριόλα: Το άγνωστο παρασκήνιο του γάμου τους - "Δεν παντρεύομαι" (pics)

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για τη Σοφία Μαριόλα, αλλά και για τη σχέση του με τον γιο του.

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη πέρασε ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό "Λοιπόν". Ο Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στον γιο του Αλκιβιάδη, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

«Ο Αλκιβιάδης τελειώνει το Πανεπιστήμιο τώρα, μένει μόνος του εκεί και δεν θα έρθει στην Ελλάδα ούτε εγώ σκέφτομαι να ξαναφύγω. Αυτό που ήταν να κάνω στην Αμερική, το έκανα, δεν πήγα για καριέρα, αλλά για να βρω ανθρώπους που αργότερα να μπορέσουν να έχουν μια επίβλεψη, φεύγοντας εγώ από εκεί. Μου λείπει πάρα πολύ».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πέρασε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για την ημέρα του γάμου του και την αργοπορία του γιου του.

Τι σου είπε ο Αλκιβιάδης για τον γάμο σου;

Ήταν δίπλα μου, ήρθε... Μάλιστα καθυστέρησε το αεροπλάνο του 2-3 ώρες, περίμενε ο Δεσπότης Χανίων κι εγώ του είπα: "Δεν παντρεύομαι, αν δεν έρθει ο γιος μου", δε μπορούσα να παντρευτώ, ήταν μεγάλη, κορυφαία στιγμή. Η Σοφία έκατσε μαζί μας 4 μήνες στην Αμερική, τη γνώρισε, οπότε είδα ότι... κολλάνε, αν δε γινόταν αυτό, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήμουν έτοιμος να παντρευτώ.

Έχεις χαλάσει σχέση σου, επειδή δεν άρεσε στον γιο σου;

Όχι, γιατί όποιες σχέσεις είχα κατά καιρούς, δεν έρχονταν σ' επαφή με τον Αλκιβιάδη, η μόνη γυναίκα που έφερα σε επαφή, ήταν η Σοφία. Όλες τις άλλες σχέσεις μου δεν της ήξερε καν, παρότι ήταν δίχρονες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved