Κούλλης Νικολάου: Οι νέες τρυφερές φώτο με τη γυναίκα του είναι όνειρο
Showbiz

Κούλλης Νικολάου: Οι νέες τρυφερές φώτο με τη γυναίκα του είναι όνειρο

Ο Κούλλης Νικολάου, οποίος πρωταγωνιστεί στις 8 Λέξεις και υποδύεται τον πολιτικό Μιλτιάδη Μαρόγλου, έχει στην πραγματικότητα μία υπέροχη οικογένεια και οι φωτογραφίες τόσο με τα δύο παιδιά του όσο και με τη γυναίκα του είναι… όνειρο!  

Ο Μιλτιάδης είναι παντρεμένος με την Κατερίνα και έχουν δύο παιδιά την Ιφιγένεια και τον Φοίβο.

Στην πραγματικότητα, ο Κούλλης Νικολάου είναι παντρεμένος με την Κλαίρη εδώ και 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά την Ελένη και τον πιο μικρό, τον Νεκτάριο. Μάλιστα, την Ελένη την είδαμε στις 8 Λέξεις να υποδύεται την Μυρτώ Γιαβάση, ένα κοριτσάκι που ήταν σε ίδρυμα.

Ο Κούλλης Νικολάου έχει 12 χρόνια διαφορά με τη σύζυγό του, την οποία λατρεύει. Ο ηθοποιός σε πολλές αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δεν κρύβει την αδυναμία που της έχει! Σε μία δημόσια εξομολόγηση είχε αναφέρει: «Όσες ζωές και να ζήσω πάντα εσένα θα θέλω να Αποκτήσω !

Είσαι το όνειρο μου , αυτό το όνειρο που δεν τελειώνει με το ξύπνημα που δεν μπορεί να σβήσει στον ξύπνιο ! Και είσαι η γυναίκα μου η μάνα των παιδιών μας μια Μάνα αξία μια γυναίκα νεράιδα αυτό είσαι η νεράιδα μου !».

Όσο για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις με τα παιδιά αλλά και τη σύζυγό του είναι ένα όνειρο! Δείτε τες παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved