Πρώην συνεργάτιδα της Σκορδά σε μετακόμιση!
Showbiz

Πρώην συνεργάτιδα της Σκορδά σε μετακόμιση!

Μετακομίζει, όχι γιατί... χωρίζει αλλά επειδή έπρεπε να αλλάξει σπίτι. 

Γνωστή tv persona και πρώην συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά αυτές τις ημέρες ζει... άβολες στιγμές καθώς μετακομίζει από το παλιό της σπίτι σε ένα άλλο.

Και μπορεί το ολοκαίνουργιο διαμέρισμά της να είναι κουκλίστικο, όμως έχει συνδέσει το παλιότερο σπίτι της με πολλές αναμνήσεις, καλές και κακές. Γι' αυτό και ανέβασε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον προσωπικό της χώρο όπου ζούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Τέσσερα χρόνια και κάτι έζησα σ’ αυτό το σπίτι. Όταν το είχα δει στην αγγελία, ήταν Αύγουστος, ήμουν διακοπές στην Αμοργό. «Έχω καλό προαίσθημα, θα το πάρεις», μου έλεγε ο φίλος μου ο Παναγιώτης. Δεν κοιμόμουν μέχρι να το κλείσω, είχα ξετρελαθεί! Θυμάμαι ακόμα την αγωνία μου μέχρι να υπογράψω το συμβόλαιο και να πάρω τα κλειδιά (Δημήτρη, θυμάσαι; 🥰).

Τέσσερα χρόνια και κάτι μετά, το αγάπησα σαν δικό μου, πέρασα τα πάντα εδώ, μεγάλες χαρές και γέλια, μέχρι -ποιος να μου το έλεγε-, καραντίνα! 😅🙌🏼 Η χαρά μου είναι τεράστια που πηγαίνω σε ένα νέο σπίτι, υπέροχο και ονειρεμένο, αλλά έχω μεγάλη συγκίνηση που αφήνω αυτή τη γειτονιά. Μια γειτονιά, που έγινε οικογένεια μου. Όσοι με γνωρίζετε προσωπικά, ξέρετε τι εννοώ. Σας αγαπώ και θα είστε για πάντα στην καρδιά μου 😍 Στα νέα μου ξεκινήματα» έγραψε η εν λόγω δημοσιογράφος, δείχνοντας αποφασισμένη να κάνει τα νέα ξεκινήματα που την περιμένουν.

Δείτε για ποια πρόκειται στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved