Χάρης Ρώμας: "Έχω δει αρρώστιες και θάνατο από κοντά"
Showbiz

Χάρης Ρώμας: "Έχω δει αρρώστιες και θάνατο από κοντά"

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μιλά για τα χρόνια των σπουδών του πάνω στην Ιατρική.

Ο Χάρης Ρώμας παραμένει στον ANT1, αφού ο νέος κύκλος του Καφέ της Χαράς βρήκε πιστούς τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κατάσταση του κορονοϊού, αλλά και τους γνωστούς του που νόσησαν από τον ιό.

Εσείς που είστε και συγγραφέας, παρατηρείτε το περιβάλλον σας, δεν σας φαίνεται ότι όλη αυτή η ιστορία του κορονοϊού, μέσα στη δραματικότητά της εμπεριέχει και το στοιχείο της κωμωδίας, με τις μάσκες στα πρόσωπα κ.λ.π;

Μάλλον σε βιβλία και ταινίες επιστημονικής φαντασίας παραπέμπει αυτό που συμβαίνει σήμερα, παρά σε κωμωδία. Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τις σπουδές μου και την εναχόλησή μου με το θέατρο παρακολούθησα 12 χρόνια ιατρικών σπουδών. Έχω δει αρρώστιες και θάνατο από κοντά στην ιατρική άσκηση ως φοιτητής και αυτό δεν μου επιτρέπει σε θέματα υγείας να είμαι χαλαρός. Θα έλεγα, προσπαθώ να μην είμαι.

Φοβάστε τον κορονοϊό; Έχετε γνωστό σας που να νόσησε;

Έχω δύο γνωστούς μου που νόσησαν. Ο ένας είναι σύζυγος μιας αγαπημένης φίλης μου, αρκετά νεότερος από εμένα και υγιείς, εύρωστος και αθλητικός. Χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Ταλαιπωρήθηκε και υπέφερε όμως πολύ. Ο άλλος το πέρασε πιο ανώδυνα. Το διά ταύτα είναι οτι πρέπει να παίρνουμε όλες τις δυνατές προφυλάξεις μέχρι να περάσει αυτός ο διάολος.

ΠΗΓΗ:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved