Δάφνη Γκίνες: Η πρώην κυρία Νιάρχου τώρα και pop star
Showbiz

Δάφνη Γκίνες: Η πρώην κυρία Νιάρχου τώρα και pop star

Η Δάφνη Γκίνες είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου, γόνος της ιρλανδικής αυτοκρατορίας της μπίρας Guiness.

Ένα καθολικά αποδεκτό fashion icon και μία από τις πιο avant-garde περσόνες του διεθνούς jet set. Αυτή τη φορά, ωστόσο, στόχος της είναι το μουσικό στερέωμα και «ανταγωνίστρια» της στην εκκεντρικότητα, η Lady Gaga.

Το τραγούδι «Heaven», που,-έγραψε και ερμηνεύει η ίδια, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στα δημοφιλέστερα media του κόσμου, όπως και στα σαλόνια της διεθνούς αριστοκρατίας, καθώς φανέρωσε -και μάλιστα με τον πλέον προκλητικό τρόπο- μια άλλη πτυχή του εαυτού της, αυτήν της pop star.

«Η μουσική πάντα με ενδιέφερε. Εδώ και χρόνια συνθέτω κομμάτια. Ηρθε, λοιπόν, ο καιρός να μοιραστώ τις μελωδίες μου με τον κόσμο. Πάντα κάνω αυτό που αισθάνομαι, ο κόσμος ξέρει ότι η ζωή μου είναι μια διαρκής περιπέτεια. Ο τίτλος του κομματιού «Heaven» το οποίο είναι μέρος ενός άλμπουμ που έχω ξεκινήσει από το καλοκαίρι, αναφέρεται στην αδρεναλίνη που με πλημμυρίζει. Ναι, η μουσική με μεταφέρει στον Παράδεισο».

Το περιοδικό «Rolling Stones» έχει εκτενές αφιέρωμα στη νέα καριέρα της εκκεντρικής πρώην κυρίας Νιάρχου, ενώ η ιταλική αλλά και η ιαπωνική «Vogue» φιλοξενούν φωτογραφίες της με κάποια από τα -πολλά- συλλεκτικά fashion κομμάτια που βρίσκονται στις ντουλάπες της. Στα social media η Δάφνη Γκίνες, επιδραστική ιέρεια της μόδας εδώ και χρόνια, αξιοποιεί τη δημοτικότητα της για να επικοινωνήσει το νέο της εγχείρημα και να προκαταβάλει την επιτυχία του στο απέραντο στερέωμα του Διαδικτύου.

«Δεν έχω ανάγκη από μέντορες, μάνατζερ και δισκογραφικές», δηλώνει με το γνωστό της τουπέ. «Υπάρχουν το YouTube, το Instagram και το TikTok. Φρόντισα να αξιοποιήσω το διάστημα της καραντίνας ώστε να γίνω εξπέρ στην τεχνολογία, με σκοπό να παρουσιάσω στον κόσμο τα τραγούδια μου». Προσηλυτίζοντας και νέο κοινό στους ήδη δηλωμένους ακολούθους της, κατάφερε να κάνει τα clicks και τα views να αγγίξουν κάποια εκατομμύρια. Φυσικά δεν λείπουν και αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν με πικρόχολη διάθεση πως με την οικονομική της άνεση μπορεί εύκολα να εξαγοράσει και τα περιοδικά και τα social media και εν τέλει τη δόξα που ονειρεύεται.

Η ίδια, πάντως, παρά την εικόνα της βαθύπλουτης Barbie που έχει ενδυθεί και την επιτηδευμένη ή μη εκκεντρικότητα της, διαθέτει μυαλό που κάνει τους άλλους να θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα. Να ανακαλύψουν τι άλλο κρύβεται μέσα στις δαιδαλώδεις συνάψεις του. Η ίδια πρεσβεύει ότι όταν μια Γκίνες έχει υπάρξει και κυρία Νιάρχου αξίζει την προσοχή - και μάλιστα όλων. Και την απαιτεί με τον δικό της τρόπο.

Η επιλογή του διάσημου Αμερικανού φωτογράφου και σκηνοθέτη Ντέιβιντ ΛαΣαπέλ για τη σκηνοθετική επιμέλεια του βιντεοκλίπ της δεν είναι τυχαία. Ο ΛαΣαπέλ, τον οποίο πλέον αποκαλεί «my love», έχει φτιάξει πολλά από τα βιντεοκλίπ που συγκαταλέγονται κατά καιρούς στα δημοφιλέστερα του μουσικού καναλιού ΜΤV, έχει φωτογραφίσει για τους σημαντικότερους fashion τίτλους. Του αρέσουν τα αιχμηρά concepts δ και λατρεύει να προκαλεί. Ηταν μόλις 17 ετών όταν ο πατέρας της pop art Αντι Γουόρχολ είδε τη δουλειά του σε μια γκαλερί και του ζήτησε να φωτογραφίζει για το «Interview» λέγοντας του: «Κάνε ό,τι θέλεις. Μόνο φρόντισε να δείχνουν όλοι ωραίοι». Και έδειχναν όλοι πραγματικά ωραίοι. Εχει σκηνοθετήσει επίσης από τη Μαντόνα μέχρι τον Μάικλ Τζάκσον, με τον οποίο διατηρούσε και φιλικές σχέσεις. Οι δουλειές του, είτε ανήκουν στο φάσμα της φωτογραφίας είτε σε αυτό της κινούμενης εικόνας, αποτελούν μοναδικά έργα τέχνης με μια έντονη σφραγίδα πρωτοτυπίας. Μπροστά από την κάμερα του έχουν βρεθεί κατά καιρούς προσωπικότητες από τη Χίλαρι Κλίντον μέχρι τη Lady Gaga και την Πάρις Χίλτον. Τα σκηνικά μέσα στα οποία στήνει το θέμα του είναι εντυπωσιακά, πνευματώδη, ειρωνικά, έξυπνα. Παρουσίασε τον Κάνιε Γουέστ ως Χριστό και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ως γκαρσόνα σε καντίνα με hot dogs.

Πηγή Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved