Όταν μία Γκίνες έχει υπάρξει και κυρία Νιάρχου αξίζει την προσοχή μας!
Showbiz

Όταν μία Γκίνες έχει υπάρξει και κυρία Νιάρχου αξίζει την προσοχή μας!

Μικροκαμωμένη, με γατίσιο βλέμμα και, όπως λέγεται, σωρεία πλαστικών επεμβάσεων, η αριστοκράτισσα Δάφνη Γκίνες δεν δίστασε ποτέ να κάνει πράγματα που ήξερε ότι θα σόκαραν τους κύκλους του comme il faut jet jet.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν είχε ποζάρει μέσα σε φέρετρο επιδεικνύοντας τις δημιουργίες του Alexander McQueen.

Παρά τα χρήματα που κληρονόμησε από τον πατέρα της Τζόναθαν Γκίνες και όσα αποκόμισε από το διαζύγιο της με τον μεγιστάνα Σπύρο Νιάρχο, γιο του Σταύρου, που υπολογίζοντα σε δεκάδες εκατομμύρια βρετανικές λίρες, δεν ήθελε να αφήσει φτωχό τον εσωτερικό της κόσμο Ετσι, στον φιλικό της κύκλο βρίσκονταν καλλιτέχνες και άνθρωποι του πνεύματος, όπως ο Γάλλος φιλόσοφος Μπερνάρ-Ανρί Λεβί, με τον οποίο έζησε μια θυελλώδη σχέση.

«Προσπαθείτε να εξηγήσετε αυτά που δεν ερμηνεύονται Είναι εκκεντρική, ασυνήθιστη, απρόβλεπτη και απρόσμενη. Συνθέτει ένα concept. Ομολογώ ότι είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου», είχε εξομολογηθεί κάποια στιγμή εκείνος στη γαλλική τηλεόραση.

Η Γκίνες δημιουργεί αίσθηση όπου εμφανίζεται. Εμπνέεται αξεσουάρ, όπως το γάντι με τα διαμάντια που σχεδίασε κάποτε με τον Σον Λιν και πούλησε σε δημοπρασία αντί εκατομμυρίων ευρώ, και ποζάρει με άνεση στον φακό γνωστών φωτογράφων. Το limited edition άρωμα Comme des Garcons, που υπέγραψε κάποτε, έγινε ανάρπαστο παίρνοντας εύσημα από τους leaders της μόδας. Παρά τα 53 της χρόνια ακολουθεί μια ροκ στάση ζωής και έναν αντίστοιχο ενδυματολογικό κώδικα. Προτιμώντας μια πιο έντονη κοινωνική ζωή, επισκέπτεται σπάνια τον οικογενειακό πύργο του 18ου αιώνα στο καταλανικό ψαροχώρι Καντακές.

Πηγή Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved