Βέρρα: Συγκινεί μιλώντας για την εγγονή της: «Καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει»
Showbiz

Βέρρα: Συγκινεί μιλώντας για την εγγονή της: «Καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει»

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (20-11) η Χαρά Βέρρα.

Η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε αποκλειστικά για τη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού που έχει πλήξει τους καλλιτέχνες, για το πρώην ταίρι της στο J2US, Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και για την οικογένειά της ενώ αναφέρεται σε μία προσωπική ιστορία ζωής που αφορά στο εγγόνι της.


«Εμείς έχουμε να δουλέψουμε από τον Μάρτιο, το πήρα το πρώτο επίδομα, αυτό ήταν μόνο, 800 ευρώ τον Απρίλιο αλλά υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν, όχι 800 ευρώ θα λαχταρήσουν αλλά και 50 ευρώ αυτή τη στιγμή», είπε για τις «πληγές» που αφήνει ο κορονοϊός.

«Ο γάμος θα γίνει του χρόνου. Να γλιτώσουμε πρώτα από αυτό το βάσανο. Ο σύντροφός μου, μου κάνει πολλές εκπλήξεις, είναι μια έκπληξη από μόνος του», είπε στην κάμερα ενώ με συγκίνηση αναφέρθηκε την μικρή Χαρούλα, την εγγονή της.

«Η μικρή Χαρούλα είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Έτσι γεννήθηκε. Τώρα είναι στα δέκα και δεν περπατά, δεν μιλάει, δεν μπορεί να μασήσει την τροφή της, δεν κάθεται… Καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει. Στο J2US με έβλεπε και της τραγουδάω», είπε εμφανώς συγκινημένη στη κάμερα.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved