Πωλίνα Φιλίππου: Δύο μήνες μετά τη γέννα έχει απίστευτη σιλουέτα (Photos)
Showbiz

Πωλίνα Φιλίππου: Δύο μήνες μετά τη γέννα έχει απίστευτη σιλουέτα (Photos)

Δεν υπάρχει το κορμί της Πωλίνας Φιλίππου δύο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

H Πωλίνα Φιλίππου και o Τριαντάφυλλος Παντελίδης απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους πριν δύο μήνες, κάτι το οποίο ολοκλήρωσε την προσωπική τους ευτυχία.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης δημοσιεύοντας τα πρώτα στιγμιότυπα μέσα από το μαιευτήριο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη συνέχεια το ζευγάρι επέστρεψε στο σπιτικό του, έτοιμο για τη νέα καθημερινότητα με την μεγάλη κόρη και το νεογέννητο Παντελή, όπως θα τον ονομάσει.

Η Πωλίνα Φιλίππου έχει κάνει δυνατό comeback στο Instagram και μας έχει αφήσει άφωνους με τη σιλουέτα της δύο μήνες μετά τη δεύτερη γέννα.

Οι ολόσωμες πόζες της είναι φανταστικές και αποδεικνύουν πως στη δεύτερη εγκυμοσύνη της δεν πήρε πολλά κιλά, αφού έχει ήδη επανέλθει σε φόρμα και μπορεί να φορά ακόμα και το πιο «δύσκολο» ρούχο! Μάλιστα, φαίνεται πώς δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια ιδιαίτερη διατροφή, αφού από τις πρώτες κιόλας είκοσι μέρες είχε επανέλθει στα φυσιολογικά κιλά της.

Η Πωλίνα Φιλίππου λοιπόν ποζάρει και εμείς θαυμάζουμε το καλλίγραμμο κορμί της μετά και τη δεύτερη γέννα... Δείτε την και εσείς στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved