Απίστευτη δήλωση για την πρώην σύντροφό του: «Δεν μιλάμε πια, δεν είναι απαραίτητο»
Showbiz

Απίστευτη δήλωση για την πρώην σύντροφό του: «Δεν μιλάμε πια, δεν είναι απαραίτητο»

Επιβεβαίωσε το χωρισμό του στην εκπομπή Pop Up!

Πάνε μήνες από τη στιγμή εκείνη που κυκλοφόρησαν οι φήμες του χωρισμού τους με κανέναν από τους δυο να μην έχει μιλήσει έως και σήμερα για το τέλος της σχέσης τους.

Κι όμως ο Άρης Μακρής μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή Pop Up μίλησε για το χωρισμό τους αλλά και για την σχέση του με την Έρρικα Πρεζεράκου.

«Με την Έρρικα Πρεζεράκου ευχαριστηθήκαμε πολύ τη συμμετοχή μας στο J2US. Την αγαπώ, τη λατρεύω, έχουμε ακόμα επαφή, μιλάμε. Ήταν ένας άνθρωπος δώρο για μένα, την έχω σαν αδερφή μου. Όταν έμαθα το καλοκαίρι για το ατύχημά της, τα ‘χασα τελείως. Ήμουν εκεί όταν βγήκε από το χειρουργείο. Ήταν χαρούμενη, χαμογελαστή, με τέλεια διάθεση σαν να μην είχε χτυπήσει ποτέ… Το χέρι της πάει πολύ καλά, κάνει φυσιοθεραπείες και το κινεί μια χαρά», είπε αρχικά ο Άρης Μακρής και έπειτα μίλησε για το χωρισμό του και πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους με την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Δεν έχω σχέση. Θέλω να μείνω με τον εαυτό μου, να κάνω λίγο τον ψυχολόγο του εαυτού μου. Με την Άννα Μαρία δεν μιλάμε, δεν υπάρχει λόγος», είπε.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved