Ζουγανέλη-Δημητρίου: Έτσι περνούν τα βράδια τους – Το βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού τους
Showbiz

Ζουγανέλη-Δημητρίου: Έτσι περνούν τα βράδια τους – Το βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού τους

Κι όμως η Ελεονώρα Ζουγανέλη μας έδειξε πώς περνά τα βράδια της με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου εν μέσω lockdown!

Το νιόπαντρο ζευγάρι περνά ευχάριστα και δημιουργικά εν μέσω δεύτερου lockdown.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα στο νησί των Σπετσών. Ο γάμος τους ήταν παραδοσιακός και άκρως παραμυθένιος με όλα όσα ονειρεύτηκαν και κυρίως με ανθρώπους που ήθελαν στο πλευρό τους καθώς τα μέτρα δεν τους επέστρεψαν να διοργανώσουν μεγαλύτερο πάρτυ.

Η καραντίνα καλά κρατεί και τόσο εκείνη, όσο και ο δικηγόρος σύζυγός της, παραμένουν στο σπίτι και προσπαθούν να περνούν ευχάριστα.

Το ζευγάρι έχει ήδη στολίσει το σπίτι του και… έκατσε πλάι στο πιάνο και απόλαυσε ένα ρομαντικό βράδυ εν μέσω καραντίνας.

Ο Σπύρος έπαιξε στο πιάνο μια αγαπημένη τους μελωδία από τη Γαλλίδα ερμηνεύτρια Edith Piaf και η Ελεωνόρα τραγούδησε… Οι δυο τους τράβηξαν ένα υπέροχο video το οποίο η Ελεονώρα πόσταρε στο Instagram της!

«Έχοντας κάποια όρεξη για ζωή. Αναμνήσεις… Τι να πω; Τόσες νύχτες… Τι να πω; Πόσα μου λείπουν; Πόσα φοβάμαι; Πόσα αναζητώ; Σπίτι. Θυμάμαι όσα αγαπώ και με κρατούν ζωντανή για όσα ονειρεύομαι. Ευτυχώς υπάρχει αγάπη και αναμνήσεις! @edithxpiaf @jirashimosu και Πέτρο Ζούλια ευχαριστώ που χτυπήσατε την καρδιά μου και τώρα τολμώ να πω πως ακόμα πως παραμένω ζωντανή», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved