Big Brother: Παίκτρια του ριάλιτι στο Survivor; Η αποκάλυψη στο Instagram
Showbiz

Big Brother: Παίκτρια του ριάλιτι στο Survivor; Η αποκάλυψη στο Instagram

Με μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, μας έβαλε σε ιδέες.

Ο λόγος φυσικά για τη Χριστίνα Ορφανίδου η οποία μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στο Big Brother, όμως, δεν παρατάει τα όπλα και όπως όλα δείχνουν θα την δούμε στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την είδαμε στα Ολυμπιακά Κέντρα Γαλατσίου, όπου και γίνονται τα casting για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Να σας στείλω και τα χαιρετίσματά μου από εδώ. Από τα Ολυμπιακά Κέντρα Γαλατσίου, όπου κάτι μαγειρεύεται εδώ αλλά δεν θα σας το πω ακόμα. Μπορεί κάποιοι να το ξέρετε», την ακούσαμε να λέει στο βίντεο που πόσταρε στο Instagram.

«Το μόνο ριάλιτι που είναι ριάλιτι είναι το Big Brother. Όλα τα άλλα είναι talent shows. Δε νομίζω ότι θα πήγαινα. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω εγώ τηλεοπτικά θα ήταν κάτι που να έχει να κάνει με ταξίδια. Θα μπορούσα επίσης να είμαι σε ένα πάνελ και να σχολιάζω. Έχω πολύ καλό λόγο και προσέχω πάρα πολύ τις λέξεις που χρησιμοποιώ. Μπορεί στην καθημερινότητά μου να μιλάω πιο ωμά, όμως, όταν βρίσκομαι μπροστά στο γυαλί προσέχω πολύ τι λέω», είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στο gossip-tv.gr, όταν την είχαμε ρωτήσει αν θα πήγαινε σε άλλο ριάλιτι.


Δείτε το βίντεο εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved