Αντίνοος Αλμπάνης: «Οδηγούμαστε σε μια νέα τάξη πραγμάτων, η οποία θα είναι οδυνηρή»
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: «Οδηγούμαστε σε μια νέα τάξη πραγμάτων, η οποία θα είναι οδυνηρή»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Ο ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, μας αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στη ζωή του ήρωα που υποδύεται, του Φίλιππου, αλλά και πώς βιώνει όλη αυτή την περίοδο που διανύουμε.

Ο Φίλιππος έχει σκεφτεί να αλλάξει τη ζωή του για χάρη της Λήδας. Εσύ έχεις κάνει κάτι ακραίο για έναν έρωτα;
«Όχι, είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Σαφώς και έχω γονατίσει από έρωτες, σαφώς και έχω πέσει στα πατώματα και έχω κλάψει, αλλά πάντα στο πλαίσιο μιας ψυχραιμίας και μιας σοβαρότητας. Δεν θα κάτσω ποτέ να αφήσω το συναίσθημα μου να με οδηγήσει σε δρόμους παράνοιας και παραφροσύνης. Ερωτεύομαι, παθιάζομαι, αλλά έχω πάντα επίγνωση του τι σημαίνει έρωτας και τι ρόλο εξυπηρετεί στη ζωή μου. Πάντοτε, όταν σχετίζομαι με ανθρώπους, αυτό που με αφορά είναι να δω το μετά. Κακά τα ψέματα, εγώ κοντεύω 40 χρόνων, ξέρω ότι κάποια στιγμή αρχίζει και κοπάζει ο έρωτας, οπότε με ενδιαφέρει πολύ να επενδύσω σε έναν άνθρωπο για να δω πού θα με πάει»


Πώς βιώνεις αυτή την περίοδο που περνάμε; «Δεν σου κρύβω ότι για μένα, επειδή δεν έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα, ευτυχώς, και κάνω τον σταυρό μου που το λέω αυτό, έχουμε εξαιρεθεί από τις εργασιακές απαγορεύσεις, δεν έχω καταλάβει λοκντάουν, γιατί έχω πολλές ώρες γύρισμα την ημέρα. Είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους συναδέλφους μου και με τους συνεργάτες μου στο γύρισμα. Τώρα, όταν θα τελειώσω και θα γυρίσω στο σπίτι μου, δεν έχω την επιλογή του να βγω και να πάω για ένα ποτό, αλλά έτσι και αλλιώς είμαι τόσο πολύ κουρασμένος και εξαντλημένος, που το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι αν θα έχω την επιλογή να πάω κάπου έξω να φάω ή να πάω να πιω ένα ποτό. Θα καθίσω να ετοιμάσω το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας και θα διαβάσω, γιατί είναι πάρα πολύ το διάβασμα. Οπότε δεν νιώθω ότι μου λείπει ή ότι στερούμαι κάτι»


Όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό σου έχει προκαλέσει άγχος;
«Μου έχει προκαλέσει πολλά άγχη, σε πολλά επίπεδα. Το ότι εγώ αυτή τη στιγμή έχω την τεράστια πολυτέλεια να εργάζομαι και να βιοπορίζομαι, στ' αλήθεια δεν λέει και πολλά πράγματα, γιατί έχω απόλυτη επίγνωση ότι όλοι στην κοινωνία είμαστε συνδεδεμένοι με πάρα πολλούς τρόπους. Δηλαδή, αν, για παράδειγμα, η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου που με περιβάλλει οδηγείται σε πτώχευση, έκτων πραγμάτων εγώ αύριο μεθαύριο δεν θα μπορώ να εργάζομαι, γιατί κάνω ένα επάγγελμα το οποίο μπορεί και να εκλείψει. Τώρα έχω την τύχη και εργάζομαι, αλλά, αν συνεχιστεί για καιρό αυτή η κατάσταση, θεωρώ ότι πια οδηγούμαστε σε μια νέα τάξη πραγμάτων, η οποία θα είναι οδυνηρή για πάρα πολύ κόσμο.

Για να μη συζητήσω το κομμάτι της υγείας, το πιο κοινωνιολογικό, που έχει να κάνει με τους αρνητές, με το ότι ερχόμαστε αντιμέτωποι με θεωρίες, με απόψεις, με γνώμες που δεν έχουν κάποια επιστημονική βάση και είναι λίγο τρομακτικά όλα αυτά, γιατί κανένας μας δεν ξέρει στ' αλήθεια τι συμβαίνει. Αλλά από το δεν ξέρω και το να ακούσω πέντε πράγματα από έναν επιστήμονα, σαφώς θα επιλέξω να πάω από την πλευρά του επιστήμονα. Το κυριότερο όλων, διαπιστώνω πόσο εύκολο μας είναι να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου. Είναι λίγο σαν να περιμένουμε στη γωνία να κατασπαράξουμε τον διπλανό μας, και δεν μου αρέσει αυτό» , λέει στο mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved