Μιλλούση - Πετρούνιας: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με την κόρη τους
Showbiz

Μιλλούση - Πετρούνιας: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με την κόρη τους

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η Βασιλική Μιλούση με τη νεογέννητη κόρη της και φυσικά πάντα στο πλευρό της είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Το ζευγάρι απέκτησε τη δεύτερη κόρη του πριν από τέσσερις μέρες!

Είχε τη Σοφία και τώρα ήρθε και η δεύτερη κόρη και η Βασιλική και ο Λευτέρης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σήμερα, 8 Δεκεμβρίου, η Βασιλική Μιλλούση πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της που ήρθε στον κόσμο στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 23:57.

Μάλιστα στην πρώτη ανάρτησή της μετά τη γέννα, η Βασιλική είχε γράψει: «η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της 👶 !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!

Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη !»!

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια κατά την έξοδό τους από μαιευτήριο των βορείων προαστίων και φυσικά ο Λευτέρης κρατούσε το καλαθάκι με το μωρό!

Να τους ζήσει και να είναι καλότυχο!

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved