Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι πρώτες δηλώσεις του γιατρού της Χριστίνας για την εγκυμοσύνη της!
Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι πρώτες δηλώσεις του γιατρού της Χριστίνας για την εγκυμοσύνη της!

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν γονείς! Το ζευγάρι περιμένει δίδυμα και ο γιατρός της Χριστίνας ο οποίος είναι και αδερφός του Σάκη μίλησε στην εκπομπή, Ευτυχείτε για το ευχάριστο γεγονός!

Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, Ευτυχείτε: «Έβλεπα πόσο ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους τα παιδιά. Και σαν γυναικολόγος και της Χριστίνας, που παρακολουθώ την εγκυμοσύνη της, είμαι ο πρώτος που έμαθα τα νέα. Μας έκανε πολύ χαρούμενους και σε όλη την οικογένεια υπάρχει μια ευτυχία. Οι γονείς μας θα γίνουν για πρώτη φορά παππούδες. Ήταν συγκινητικές στιγμές για την οικογένειά μας».

Και πρόσθεσε: «Είναι στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, είναι αρχή ακόμα. Είναι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, φυσιολογική. Η επιθυμία που είχαν τα παιδιά τόσο καιρό, κατέλεξε σε αυτό το πολύ ευτυχές γεγονός. Πολλά ζευγάρια, που βλέπουμε στα ιατρεία μας, κάποια στιγμή όταν παίρνει λίγο παραπάνω να πετύχουν μια εγκυμοσύνη, αγχώνονται, δυσκολεύονται, απελπίζονται. Το μόνο που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη στους γιατρούς και υπομονή…»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved