Οι Έλληνες celebrities μιλούν στο gossip-tv για τα καλύτερα Χριστούγεννά τους!
Showbiz

Οι Έλληνες celebrities μιλούν στο gossip-tv για τα καλύτερα Χριστούγεννά τους!

Ανασκόπηση 2020: Χριστούγεννα σήμερα και πολλοί celebrities μίλησαν αποκλειστικά στο gossip-tv.gr θέλοντας να μοιραστούν μαζί μας τα πιο αξέχαστα που έζησαν ποτέ στη ζωή τους

Η Έλλη Κοκκίνου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Μαρία Κορινθίου, η Αγγελική Δαλιάνη, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Κρομμύδας αποκάλυψαν ποια ήταν τα καλύτερά τους Χριστούγεννα και τα θυμήθηκαν μαζί μας!

Η Έλλη Κοκκίνου θυμήθηκε τα αγαπημένα της Χριστούγεννα και μας είπε: «Το 1992 σπούδαζα στο Los Angeles. Στις διακοπές των Χριστουγέννων είχε έρθει η μητέρα μου να με δει και να περάσουμε τις γιορτές μαζί. Το δώρο της ήταν ένα ταξίδι για τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Waikiki στην Χαβάη όπου μείναμε μια εβδομάδα και περάσαμε καταπληκτικά. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα Χριστούγεννα στην παραλία και μια αξέχαστη εμπειρία σαν ταξίδι. Σίγουρα όμως και τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι από τα αγαπημένα μου όσο περίεργο κι αν ακούγεται, γιατί θα είναι η πρώτη φορά στα τελευταία 12 χρόνια (από τότε που γεννήθηκε ο Αλέξανδρος ),που δε θα δουλεύω και θα περάσω τη βραδιά με τον γιο μου».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τα φετινά Χριστούγεννα που είναι διαφορετικά σε σχέση με άλλες χρονιές! Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή, από μικρό παιδί μπορώ να θυμηθώ όμορφες χρονιές, πάντα με φίλους και οικογένεια. Θα ξεχωρίσω τα φετινά, που είναι τα πιο διαφορετικά, κάτω από την συνθήκη που ζούμε, αλλά ίσως είναι τα πρώτα που πραγματικά καταλαβαίνουμε την αξία του να μπορούμε να τα γιορτάσουμε, χωρίς πολλά πολλά και πολλούς ανθρώπους, αλλά με υγεία και πολλή αγάπη»!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης θυμήθηκε τα Χριστούγεννα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και μας τα περιέγραψε: «Όλα τα Χριστούγεννα στα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία, γιατί θυμάμαι τον πατέρα μου να ντύνεται Άγιος Βασίλης και να μας φέρνει τα δώρα. Τα υπόλοιπα Χριστούγεννα τα περνούσα πάντα με καλλιτέχνες σε νυχτερινά μαγαζιά, διότι δούλευα. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα Χριστούγεννα που έκανα με την Νατάσα Θεοδωρίδου πέρσι και προ πέρσι ήταν πολύ ωραία γιατί είμαστε πολύ καλοί φίλοι και κάνουμε καλή παρέα, ήταν για μένα Χριστούγεννα που θα μου μείνουν αξέχαστα».

Η Σοφία Βογιατζάκη από την άλλη δήλωσε χαρακτηριστικά στο gossip-tv.gr: «Όλα τα Χριστούγεννα για μένα είναι αγαπημένα γιατί η γιορτή αυτή μου φτιάχνει την διάθεση με τα λαμπιόνια και τα φωτάκια. Είναι οικογενειακή γιορτή, αγαπησιάρικη και τρυφερή πολλή, όλη η διάθεση είναι ανεβασμένη εκείνες τις ημέρες! Μόνο τα περσινά μου Χριστούγεννα δεν ήταν ωραία, με τον χαμό της μητέρα μου. Ήταν όλα τα Χριστούγεννα μου ξεχωριστά με τα μαζέματα, τα τραπέζια και τις οικογένειες».

Η γλυκιά ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη αναπόλησε στιγμές από τα παιδικά της Χριστούγεννα στο χωριό της! Συγκεκριμένα μας αποκάλυψε: «Τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου κι αυτά που περιγράφω στα παιδιά μου είναι κυρίως οι φορές που καταφέρναμε με τους γονείς μου να πάμε για Χριστούγεννα στο χωριό στη Μεσσηνία! Εκεί το ζούσαμε πιο… αληθινά, διότι υπήρχε μια διαφορετική ελευθερία, λέγαμε τα κάλαντα από σπίτι σε σπίτι! Οι παραδόσεις στα χωριά κρατιούνται περισσότερο σε σχέση με εκείνες της Αθήνας και χαίρομαι που το έζησα»!

Η Μαρία Κορινθίου με την σειρά της μας εκμυστηρεύτηκε τα αγαπημένα της Χριστούγεννα λέγοντας: «Θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων, αφενός γιατί τα έχω συνδυάσει με τα γενέθλιά μου και αφετέρου γιατί έχω πάρα πολλές όμορφες αναμνήσεις, διότι οι γονείς μου με μεγάλωσαν με εικόνες που έχουν να κάνουν με τον Άγιο Βασίλη, με τις μυρωδιές του σπιτιού από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Προσπαθώ να μεταφέρω κι εγώ αυτά τα Χριστούγεννα στο παιδί μου, θέλω να έχει εικόνες και αρώματα από τα Χριστούγεννα»!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θυμήθηκε μαζί μας τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα που έχει ζήσει ως σήμερα, λέγοντας: «Ένα από τα ωραιότερα Χριστούγεννα που έχω περάσει ήταν πρόπερσι, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στο Μπαλί! Ήταν διαφορετικά Χριστούγεννα, διότι ήταν ένα εξωτικό μέρος, ήταν καλοκαιρινός ο καιρός, ήμασταν συνέχεια με κοντομάνικα και μαγιό. Ήταν ξεχωριστό το χριστουγεννιάτικο αυτό ταξίδι και θα τι θυμάμαι για πάντα»!

Τέλος, ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας δήλωσε για τα δικά του Χριστούγεννα: «Τα πιο ωραία Χριστούγεννα είναι αυτά που πέρασα κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80 με τους φίλους μου σε μια καφετέρια στα Τρίκαλα. Ήταν η πρώτη μου ουσιαστικά μεγάλη έξοδος και θυμάμαι πως για πρώτη φορά στη ζωή μου στην αλλαγή του χρόνου είχαμε πιει σαμπάνια ακούγοντας τον καινούργιο δίσκο της Sade! Από τότε κάθε φορά που ακούω το “smooth operator” θυμάμαι εκείνη τη βραδιά».

Εσείς θυμάστε ποια ήταν τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα; Χρόνια Πολλά & Καλά Χριστούγεννα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved