Άγγελος Λάτσιος:Οι πιο σημαντικές στιγμές του για το 2020 - Το φωτογραφικό άλμπουμ
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος:Οι πιο σημαντικές στιγμές του για το 2020 - Το φωτογραφικό άλμπουμ

Ανασκόπηση 2020: Η χρονιά αυτή ήταν ξεχωριστή για τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, αφού τελείωσε το σχολείο.

Ο Άγγελος Λάτσιος, όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του λατρεύει τα social media και είναι αρκετά ενεργός! Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες γίνονται viral ενώ τα σχόλια είναι χιλιάδες.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι πια 18 χρονών και είναι ένα γοητευτικό αγόρι που έχει αδυναμία στα τατουάζ, λατρεύει τη γυμναστική και του αρέσει να αλλάζει look συχνά...

Ο Άγγελός της έχει αλλάξει πολύ και πλέον δεν είναι το μικρό τους παιδί αλλά ένας έφηβος – άντρας και του αρέσει όπως είδαμε αυτή τη χρονιά να πειραματίζεται με το στυλ…

Το 2020 ο Άγγελος Λάτσιος ενεργός πια στο Instagram και έχοντας το λογαριασμό του δημόσιο ποστάρει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, άλλοτε μόνος και άλλοτε με τους φίλους του ή την μαμά του!

Αυτή τη χρονιά δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram του και μας εξέπληξε ευχάριστα… κι αν χάσατε κάποια και δεν την είδατε, εδώ είμαστε εμείς να σας τις παρουσιάσουμε στην ακόλουθη gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved