Survivor: Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τα πάντα για τον Τριαντάφυλλο; (pics+vid)
Showbiz

Survivor: Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τα πάντα για τον Τριαντάφυλλο; (pics+vid)

Survivor: Αν μας ρωτούσαν ποιος μπορεί να είναι ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, σίγουρα θα απαντούσαμε ο Τριαντάφυλλος. Και όχι άδικα! 

Ο τραγουδιστής που πρωταγωνιστεί στα πρώτα κιόλας αγωνίσματα του ριάλιτι, τα έχει ήδη «βρει σκούρα» στον νέο στίβο μάχης.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή Ευτυχείτε ακούστηκε η ατάκα: «Έχουν πιει όλο το νερό του Αγίου Δομίνικου στα πρώτα γυρίσματα»!

Το θέμα είναι πάντως πως ο Τριαντάφυλλος δεν χρειάστηκε και πολύ για να πει το "ναι" ώστε να συμμετέχει στο παιχνίδι. Και αυτό γιατί από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του Survivor στην ελληνική τηλεόραση, ο Τριαντάφυλλος δήλωνε φανατικός και δεν έχανε επεισόδιο. Μάλιστα στο παρελθόν είχε βρεθεί και στην εκπομπή Πανόραμα που παρουσίαζαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Κωνσταντίνα Βασάλο για να μιλήσει για τη συμπεριφορά κάποιων παικτών τότε. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής θα δει το όνομά του να φιγουράρει στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας τώρα που ανήκει στους Survivors. Έκανε το μεγάλο μπαμ όταν πρωτοξεκίνησε να γράφει τραγούδια και να τραγουδάει μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες, όμως μετά φρόντισε να κρατηθεί στην επικαιρότητα, όχι πάντα για τους πιο ευχάριστους λόγους.

Και αυτό γιατί συχνά ο Τριαντάφυλλος εξέφραζε δημόσια την άποψή του, η οποία όμως συχνά έβρισκε πολλούς αντίθετους. Δηλώσεις του που πυροδοτούσαν θύελλα αντιδράσεων ή οι δημόσιες αντιπαραθέσεις του σε συνδυασμό με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, υποδεικνύουν ότι στο φετινό Survivor ο τραγουδιστής θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Αρκεί μόνο να θυμίσουμε την κόντρα του με τη Φαίη Σκορδά κατά το παρελθόν, τον εκνευρισμό του προσφάτως με τη Βίκυ Σταυροπούλου όταν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο J2US εκείνη τον αποκάλεσε Γαρύφαλλο, μπερδεύοντας το όνομά του με εκείνο της αμπιγιέζ της ή τη διαμάχη του με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία έφτασε μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες για να καταλάβουμε ότι όποιος τα βάλει με τον Τριαντάφυλλο, δεν θα τα βγάλει πέρα εύκολα.

Φυσικά, μακριά από τον οξύθυμο χαρακτήρα του και αυτή την εικόνα του γενικότερα, ο Τριαντάφυλλος είναι ένας τρυφερός σύζυγος και μπαμπάς για τον γιο του. Η οικογένειά του είναι το παν για εκείνον και φροντίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τους βλέπει χαρούμενους.

Πάντως, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του σημείωμα για τη συμμετοχή του στο Survivor, αποφάσισε να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο γιατί έχει βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του. Εκείνη πιστεύει ότι δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο.

Δείτε φωτογραφίες του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved